Hva Flowers Grow i mai måned?

May 29

Hva Flowers Grow i mai måned?


Det er mange blomster som blomstrer utover våren og i løpet av mai måned. Siden de fleste av blomstene begynner å blomstre i løpet av denne tiden av året, kan velge hvilke du vil kjøpe og plante være et vanskelig valg. Kontrollere en regionens hardførhet sone kompatibilitet kan hjelpe innskrenke alternativene. Generelt er mai en blomstrende blomstringen sesongen for de fleste regioner, siden det er enten i begynnelsen av sommeren eller slutten av våren. Stigende temperaturer resultere i fargerike blomster.

Daffodil

Også referert til Narcissus, påskeliljer er en populær mai blomst. Ifølge Flower Garden Bulb, påskeliljer "er hardføre, pest gratis, sykdomsfri, naturalisere godt, leve i årevis uten arbeid, multiplisere hvis igjen alene, og kommer i et bredt utvalg av blomster farger, høyder, størrelser og blomster former. [ Grow dem] i hagen, i containere eller tvinge dem innendørs. " Plant løkene i høst seks til åtte uker før forventet første frosten.

Tulipan

Tulipaner har lenge vært den mest berømte vårblomst. Står høyt og rett, de kommer i et bredt utvalg av farger og høyder. Deres prangende blomster og mer enn 100 arter gjør dem til et utmerket vårblomst for enhver hage. For en mai blomst, plante tulipaner i slutten av høsten.

Rose

Som den mest berømte blomsten i verden, roser lage en slående inntrykk i enhver hage. Deres blomster kommer i mange farger i tillegg til stift rødt. En metafor for kjærlighet og skjønnhet, er rosen ofte brukt som et kutt blomst for spesielle anledninger og øyeblikk, selv om deres blomstrer begynner å dekorere hager i hele mai måned.

Roser krever en overflod av både vann og sollys. God jord er også nødvendig for å plante rosebusker. Husk å trimme døde røtter før planting bushen i befruktede jord.

Zinnia

Zinnias har store oppblomstringer og kommer i en rekke farger. Lett å dyrke, zinnias blomstrer starter i slutten av våren og varer til den første frosten. Dette gjør dem til en ideell kandidat for sommeren hager, siden deres farge og skjønnhet vil vare gjennom hele sesongen i stedet for bare noen få korte uker. Vanlige blomst farger inkluderer hvit, oransje, gul, rød, rosa, rosa, lilla og lilla.

Zinnias er lett å vokse fra frø. Plante dem etter faren for frost er over. Som en årlig blomst, vil zinnias dø etter frost rammer dem, så vær forsiktig med å plante for tidlig.

peoner

Disse blomstene produsere store, duftende blomstrer i slutten av våren i nyanser av hvitt, rødt eller gult. The Flower Expert sier at "peoner er hardføre blomstrende planter som trenger litt omsorg og leve gjennom strenge vintre. Etter å etablere seg i en hage, peoner blomstrer hver vår i mange år. Peoner er også i stor utstrekning vokst som prydplanter for sine svært store, ofte duftende blomster. "

Sett og plante peoner i løpet av høsten for en våroppblomstringen. Bruk enten en bart rot plante eller en barnehage beholder. Pass på at blomstene får tilstrekkelig vann, og peoner vil komme tilbake i årene som kommer.

Andre May Flowers

Andre mai blomster inkluderer fjellet laurbær, gigantiske aliums, klematis og hyasint. Mange andre blomster blomstre også i denne perioden. Sjekk hardførhet soner for hver blomst før planting for å sikre blomstrer korrelerer med mai måned.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com