Hvordan Grow Arctic Willow Trees fra borekaks

March 6

Hvordan Grow Arctic Willow Trees fra borekaks


Arctic piletrær (Salix arctica) vokser i det kalde tundra på den nordlige halvkule, og over 6500 fot i alpine enger langs vestkysten av Nord-Amerika. De er vanligvis funnet i fuktige eller våte områder med dårlig jordkvalitet. I motsetning til andre piletrær, arktiske selje trær krype langs bakken og danner tette buskete matter mindre enn en fot høy. Som andre piletrær, kan de lett formeres ved stiklinger, men borekaks må tas i begynnelsen av vekstsesongen, snarere enn slutten, slik at de kan slå rot før vinteren setter inn.

Bruksanvisning

1 Velg flere avdelings tips om moren arktisk piletre å kutte. De bør være litt mindre i diameter enn en blyant, 2 inches fra grenen tips. Den beste tiden å ta stiklinger er under tidlig på våren eller sent på vinteren, akkurat som snøen har begynt å smelte bort, og endte vinter dvalen periode, og når knoppene på grenen tips begynner å svelle.

2 Skjær avdelings tips om to inches lang med rene, skarpe beskjæringssakser. Skal du kutte på en liten vinkel, i stedet for rett over, vinkelrett på grenen.

3 Bland 1 del sand og en del torvmose.

4 Fyll blomsterpotte eller barnehage skuffen med sand og torv blandingen til ca 1/4 av en tomme under kanten. Vanne det å bosette potting mix før det renner ut i bunnen av potten.

5 stikke hull i jordoverflaten med blyant. Gjør dem om lag 3/4 av en tomme dyp og en tomme eller to fra hverandre.

6 Dypp den avskårne enden av hver kutte i rooting hormon. Arctic willow svarer godt til formler som inneholder indolebutyric syre (IBA), en vanlig komponent i rooting hormoner tilgjengelige på hagesentrene. Den kommer vanligvis i pulverisert form. Coat den avskårne enden av grenen skjæring og de laveste to knopper med hormon.

7 Sett hver skjære inn i et hull nøye slik at rooting hormon ikke tørkes av. De nedre to knopper må være under overflatenivået.

8 Vann potting mix før den renner ut i bunnen av beholderen; Dette legger seg jorda rundt borekaks.

9 Plasser potten ute i en skyggefull, beskyttet sted og overvåke den nøye. Hold potting mix fuktig, men ikke dryppende våt, og ikke la det tørke ut. Når bladene spire, forsiktig napp på den enkelte skjæring. Hvis det motstår blir trukket ut av jorda, så det har begynt å utvikle røtter. Overfør forankret borekaks til individuelle potter å vokse ut etter en sesong før transplantere dem inn i landskapet.

Hint

  • Ta flere borekaks enn du tror du trenger for å sikre noen overleve. De gjør ikke alle alltid heie vellykket.
  • Arctic piletrær liker ikke å bli helt tørr, selv når etablere. Hold jorden jevnt fuktig.
  • Ikke plasser borekaks i direkte Søn Dette vil tørke dem ut og kan potensielt brenne dem.
  • Ikke holde borekaks innendørs. De trenger den kjølige utetemperaturer å vokse skikkelig og vil lide i et varmt tørt hus.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com