Hvordan Paint en aksent vegg med rette linjer

March 5

Hvordan Paint en aksent vegg med rette linjer


Aksent vegger kan virkelig endre utseendet på et rom og kan være farget for å utfylle din innredning. Rette linjer er avgjørende for et profesjonelt utseende resultat, og samtidig male en rett linje mellom minst to forskjellige farger - enten du ønsker å male horisontale eller vertikale linjer på aksent vegg - kan være vanskelig, er det noen triks som vil gjøre denne jobben mye enklere enn det ville første vises.

Bruksanvisning

1 Paint basisfargen din valgte aksent veggen og la det tørke grundig. Den grunnfarge er bakgrunnen, eller primær, farge på veggen. Bruk antall strøk som er angitt på malingen kan.

2 Mål hvor du vil at malingen linjen til å være med målebåndet og merke det på veggen med en blyant. Horisontale linjer bør være den samme avstand fra gulvet eller taket i hver ende av veggen. Vertikale linjer bør være den samme avstand fra veggen hjørner både ved toppen og bunnen. Et vater eller laser vil sikre linjene er nivå og lodd.

3 Tape av linjen ved hjelp av malerens tape. Den stripe av fargen du ønsker å male skal være mellom to rader med tape. Det vil være lettere å holde båndet linjer rette hvis du tape ned den ene enden, og deretter rulle lange seksjoner av tape, trekk den stram, og trykk med en finger for å feste tapen langs linjen mens du rulle mer. Hvis du skal male flere striper eller vekslende farger, hjelper det å skrive maling farge innenfor hver stripe området. Dette vil unngå forvirring når veggen er dekket med mange strimler av tape. Pass på at tapen er glatt og presset hardt mot veggen ved å kjøre en fingernegl eller skje langs tape kantene.

4 male over innerkantene av båndet i din stripe område bruker samme base fargen du allerede har malt. Dette vil forsegle kanten av båndet og forhindre blødning gjennomgang av en stripe farge. La den tørke grundig.

5 Maling din stripe farge. Hvis stripe maling er en lysere farge enn din base farge, kan det ta flere strøk for å dekke grundig. Sørg for at du male over den indre kanten av båndet slik at det blir en skarp linje når du fjerner den.

6 Fjern tapen ved å trekke i en 90-graders vinkel fra veggen så snart malingen er tørr å ta på.

Hint

  • Disse trinnene kan brukes når du trenger en skarp linje mellom to lakkfarger.
  • Malerens tape har et spesielt lim som gjør det lettere å fjerne enn andre kassetter. Noen malere liker å fjerne tapen mens malingen fortsatt er våt å hindre trekke noen chips med maling av med tape.
  • Bruk tarps eller slippe kluter for å beskytte tilstøtende gulv eller møbler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com