John Deere 400 Informasjon

April 11

Deere & amp; Selskapet, som er kjent over hele verden som John Deere, er en ledende produsent av landbruks, torv, konstruksjon og skogbruksmaskiner. Med utstyr som passer for både private hjem og kommersiell bruk, er dens linje med plen og hagetraktorer en av de bredeste tilgjengelig for forbrukerne. John Deere 400 serie hagetraktorer ble først produsert i 1975 og tilbyr betydelige oppgraderinger fra tidligere modeller.

Egenskaper

Den kraftige 400 serie traktoren er designet for å etterligne full størrelse landbruks. Den har et lukket, gummioppheng 20-22 hk motor og en bakmontert drivstofftank med en 4,5 liters kapasitet. Som den første John Deere modell med servostyring, det gir bedre kontroll på sine operatører. Dens motorkraft gjør traktoren til å tilpasse seg ulike bruksområder.

Funksjon

En primær funksjon av 400-serien traktoren er hagestell. Det er nyttig for enhver eier som har 3 til 5 dekar av gress å klippe. Klippebredden dekker 48 til 60 inches av gress. Robb Kruger, av nettstedet helgen Freedom Machines, sier at 400 traktoren kan & ldquo; spise ett mål på 30 minutter og rdquo.;

vedlegg

Traktoren er i stand til å gjøre mer enn å klippe gress. Legge til vedlegg i traktoren multipliserer sin bruker. John Deere 40 laster, som brukes til å "laste" eller løfte materialer som skitt eller grus, kan kobles til det foran på traktoren. Legge til 450 roterende Tiller, en roterende plog med hakker arrangert på et maskindrevet aksel, gjør at eierne å bryte opp bakken for planting formål.

Tilbehør

På grunn av sin størrelse og makt, er det 400 traktor kompatibel med mange forskjellige John Deere ekstrautstyr til plenen eller hage bruk. Baggers, foran kniver med hydraulisk heis og vinkel, og snøfresere er alle tilgjengelige for dem å rydde land av naturlig rusk. De tre-punktsopphenget gjør det også for en rekke tau bak verktøy som back-hoes og etter hull graveredskap.

å kjøpe

Selv om 400-serien er ikke i dagens produksjon, kan traktoren og dens deler fortsatt være lokalisert som i juli 2010. The Machine Finder nettsted, i mai 2010, siterer en $ 2800 pris for 1975 400-modellen. John Deere Nettstedet tilbyr informasjon om sin langsiktige 400-serien, og lokale John Deere forhandlere har også tilgang til disse maskinene. Ifølge John Deere nettstedet, & ldquo; selv om vi kanskje ikke lenger produserer det, vi haven & # 039; t glemt det & rdquo.;


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com