Hvordan Kill Root Bladlus

April 11

De grunn bladlus (Phemphigus) er en plante skadedyr som gjør sitt hjem på planterøtter. De lever av å suge saft ut av røttene. Dette fører til planter å miste den næringen de trenger for å trives. Du kan legge merke til plantene dine begynner å wilt eller visne uten noen åpenbar forklaring. Selv rot bladlus vises enten lys grønn eller off-hvit i fargen, har du mest sannsynlig ikke vil få øye på dem. For å fortelle om rot bladlus er til stede, men løfte anlegget og undersøke røttene. Et hvitt pulveraktig voks indikerer rot bladlus.

Bruksanvisning

1 Bland en pakke av nematoder med en liter vann. Fyll en sprayflaske med denne blandingen og mette din plante jord med det. De nematoder vil finne de grunn bladlus for deg og drepe dem fra innsiden og ut. Nematoder er trygge for bruk rundt planter, dyr og mennesker.

2 Gi et insektmiddel med den aktive ingrediensen Beauveria Bassiana. Beauveria Bassiana er en sopp som infiserer og dreper rot bladlus. Det vil ikke føre til noen skade på anlegget. Sørg for å følge alle instruksjonene på etiketten for effektivitet og sikkerhet.

3 Spray planten jorda med en organisk pyrethrum. Dette alle naturlige insektmiddel er laget av tørkede krysantemum. Det er et godt valg for å drepe rot bladlus hvis de berørte anlegget er en potteplante. Dette er fordi det er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr. Pass på å følge etiketten å fullstendig utrydde de grunn bladlus.

4 Bland et insektmiddel med virkestoffet Azadirachtin med vann basert på produktets instruksjon etikett. Azadirachtin er organisk og arbeider for å drepe rot bladlus ved å hindre dem fra å spise eller molting. Etter hvert blir de lammet og dø.

Hint

  • Gjenta valg av behandling per instruksjonen etiketten til alle de grunnlegg bladlus har blitt drept.
  • Ikke bruk neem olje til å drepe roten bladlus. Neem olje blir ofte brukt til å drepe bladlus, men det kan forårsake skade på planterøttene. Siden dine planterøttene er allerede skadet av bladlus, kan de ikke overleve den ekstra skaden gjort av neem olje.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com