Slik beskytter tomatplanter fra Rabbits

April 11

Sjekk dine tomatplanter vokse inn i vakre og frodige planter med litt omsorg og oppmerksomhet og hjelp fra grønne fingre. Watch, også plantene dine blir ryddet vekk av deres frukt hvis du ikke er proaktiv mot ivrige rovdyr. Forbered deg på å beskytte dine tomater fra kaniner. Oppsøk tilgjengelig hagearbeid råd om grønne fingre er ikke en av dine naturlige vedheng. Forsvar med aktuelle repellents, feller eller barrierer. Her lærer om tomat beskyttelse mot kaniner ved hjelp av barrieremetode av hønsenetting gjerder.

Bruksanvisning

Slik beskytter tomatplanter fra Rabbits

1 Bruk målebånd for å måle omkretsen av tomat patch. Den resulterende måling vil bestemme mengden av hønsenetting du trenger for å fullføre gjerdet. Bruk wire cutters å kutte den nødvendige mengden.

2 Forbered omkretsen for gjerdet ved å grave en grøft seks til tolv inches dyp med spaden. Lagre skitt å fylle grøften tilbake senere. Gjerdet skal sette seg ned i grøften, som vil avskrekke crafty kaniner fra å grave under barriere.

3 pund en eierandel i de merkede omkretsen hvert femte fot til en dybde på rundt seks inches med en hammer. Pass på at innsatsen er dypt nok til å være sikker under litt press. Pass på å også plassere en innsats på hvert hjørne.

4 Bøy den ene siden av gjerdet over til en "L" -form, eller en 90 ° vinkel. Hønsenetting er ganske fleksibel, og denne bøyning gjøres enkelt med hånden. Snu wire gjerdet slik at denne hylle er på bakken.

5 Sitt fekting ned i grøften med leppen vendt utover. Hvis en kanin prøver å grave seg under gjerdet, vil det møte opp med hønsenetting og stopp. Siden kaniner er ikke høye hoppere, vil de ikke være i stand til å hoppe over gjerdet som tårner to fot over bakken.

6 Fyll grøften med skitt, pakker det ned med flat hodet av spade. Staple hønsenetting til innsatsen som du går. Når du er på bålet der du startet, er du helt ferdig vedlagt hagen din. Dine tomater kan modnes i sitt nye trygg havn uten å bekymre deg for å bli spist tidlig av kaniner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com