Hvordan kontrollere kjæledyr lukt i hjemmet

February 23

Dyr er en viktig del av våre liv, men kjæledyr lukt kan være en svært ubehagelig tillegg til ditt hjem. Selv den søteste hund eller katt kan bringe stygge lukt inn i huset ditt og kontrollere problemet kan virke umulig. Men det er nok av enkle løsninger for å forhindre og eliminere husholdning kjæledyr lukter slik at du kan nyte din kosedyr uten lukt.

Bruksanvisning

1 innendørs kjæledyr ulykker er den største årsaken til husholdning kjæledyr lukt, men å forebygge ulykker er enkel. Hus-trener alle kjæledyr, og sørge for at de la ut ofte for å avlaste seg. Hvis du har katter, sikre at hver katt har det eier ren søppel boksen å bruke.

2 Pet dander og hår kan også føre til lukt, så støvsuge tepper hyppig og vaske eventuelle kjæledyr senger minst en gang i uken (to ganger hvis været er fuktig og kjæledyret ditt er å bli våt). Ikke glem å bade kjæledyret ukentlig for å kutte ned på lukt.

3 For milde luftbåren eller stoff kjæledyr lukt, prøv aerosolsprayer. Innkjøps spray som annonserer eliminere lukt, noe som gjør mer enn bare å maskere lukter. Spray områder der kjæledyret tilbringer mest tid som sengetøy, tepper og sofaer. Duftelys også hjelpe slette kjæledyr lukt og legge varme og stil til ditt hjem.

4 Bruk absorbenter, tilgjengelig på mange kjæledyr forsyne butikkene, i områder med stor trafikk til å absorbere og kontrollere kjæledyr lukt. Plasser absorberende nær kjæledyr senger, søppel boksene og bak søppeldunker.

5 Desinfeksjonsmidler bruke enzymer for å kontrollere og eliminere mer alvorlige kjæledyr lukt. Bruk desinfeksjonsmiddel på hardt underlag for å kutte ned på alvorlige lukt og for å redusere bakterier.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com