Hva som forårsaker humper i Vinyl rullvare?

April 4Støt i et ark vinyl gulv er skjemmende. Hvis de slår opp i en gammel vinyl gulv, kan du i det minste føle tilfredsstillelsen av å ha fått en rimelig mengde bruk ut av gulv. Men i en nylagt vinyl ark gulv, kan humper være veldig nedslående, fordi uansett hva årsaken du bestemme er relevant i ditt spesielle tilfelle, er den eneste kuren for å ta opp arket vinyl, reparere årsaken til problemene og legge nytt gulv.

Dårlig Klargjøring av undergulv

Den mest sannsynlige årsaken til humper i vinyl ark gulv er at undergulvet eller underlaget ikke var forberedt på riktig måte. Gulvet under vinyl gulv må være helt plant og uten bulker eller ujevnheter, og det må være helt rent. Selv et sandkorn igjen på undergulvet vil bli overdrevet av arket vinyl til en synlig kul. Støt og bulker i en undergulvet eller underlag kan korrigeres ved å påføre et gulv avrettingsmasse som Quikrete eller ROBERTS 1800 Vinyl Sheetgoods Embossing leveler. Overflaten må være fri for grus og støv og tørr før du bruker det sammensatte. For å sikre at overflaten er ren før du setter ned et nytt ark vinyl gulvbelegg (eller en annen type gulv, for den saks skyld), vakuum den grundig to eller tre ganger, og deretter gå over den med en fuktig mopp for å plukke opp eventuelle gjenværende støv .

Fuktighet

Støt i vinyl rullvare kan skyldes fukt kommer opp gjennom betongplate som vinylbelegg er lagt. Hvis dette er årsaken til humper, kan du forsegle betongen før du legger et nytt gulv, men du bør også vurdere om vinyl gulv er det beste valget hvis betongen er veldig våt. Ny betong tar en stund å modne. Inntil det skjer, vil fuktinnholdet sannsynligvis være for høy til å legge et vinyl gulv.

Nail Heads

En annen vanlig årsak til humper i vinyl rullvare er at spikerhodene i subflooring eller underlaget er dukker opp på grunn av bevegelse i gulvet. Hvis dette er tilfelle, bør du feste subflooring eller underlaget med skruer som er forsenket inn i materialet. Fyll området mellom toppen av forsenket skruehodet og materialet med tre filler og sand filler å sikre at det er helt på nivå med undergulvet eller underlaget.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com