Hva Størrelse er en Baby Quilt?

February 18

Størrelsen på en baby lappeteppe avhenger av den tiltenkte bruken av babyen lappeteppe. I tillegg bør barnet dynen være litt større enn madrassen det skal brukes sammen med. Mange quiltere bruke stoff og batting størrelser som guider for størrelsen på en baby lappeteppe å unngå piecing dynen sammen eller legge kanter for å øke størrelsen på teppet.

Generelt Dimensjonering

Babyen dyne bør være lang nok til å stikke seg på sidene og bunnen av sengen uten å bli kastet på barnets ansikt for å redusere risikoen for kvelning. Den øvre kanten av teppet skal komme på barnets nakke når gjemt i på bunnen av sengen.

standard barneseng

En standard barneseng madrass er 27 1/2 inches bredt med 52 inches lang. En baby lappeteppe å passe en standard barneseng madrass bør være 4 inches bredere enn madrassen eller 31 1/2 inches bredt med 52 inches lang.

Tilpasset størrelse

For å opprette en baby lappeteppe å passe en tilpasset størrelse madrass, måle madrassen. Tilsett 4 inches til bredden, og bruk av lengden av madrassen som lengden av barnet dynen.

quilt Patterns

Baby dyne mønstre er tilgjengelig online og på lokale stoff butikker. De kan bli endret for å passe sengen, bassinet eller lekegrind for å møte den størrelsen som trengs for en bestemt madrass størrelse.

betraktninger

Vask stoff før sying for å redusere faren for krymping og rynkes den endelige dynen. Hvis du kjøper en dyne som allerede er gjort, vask før bruk for å fjerne eventuelle allergener.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com