Hjemmelaget Utenfor Dusjer

March 30

Hjemmelaget Utenfor Dusjer


På en varm sommerdag, kan en utendørs dusj være en morsom tillegg til din bakgård for barn. Det kan også være et flott supplement for et svømmebasseng, rengjøring område for kjæledyret ditt eller et praktisk sted å vaske sko og andre gjenstander før du tar dem i ditt hjem. Du kan velge å bygge en forseggjort stein lukkede dusj eller en enkel dusjkabinetter noen 2-by-4-tallet og betong.

Bruksanvisning

1 Merk av plasseringen av utendørs dusj. Bestem deg for størrelsen på dusjen. Bruk målebånd, blyant og vater for å markere stedet på ytterveggen av huset.

2 Klargjør yttervegg. Fjern eventuelle ytterkledning eller helvetesild med en sirkulær eller bajonettsag. Også fjerne inventar festet til veggen.

3 Ta kontakt med en rørlegger til å installere varme og kalde avløp til området. Å ha en profesjonell rørlegger for å koble rørene vil spare deg for tid og arbeid, og sikre at rørene er riktig tilkoblet.

4 Klargjør området for betong. Fest sementplater til utvendig vegg med en drill og 1-1 / 4-tommers sement styret skruer. Styrene gi beskyttelse mot fukt og skape et flatt underlag for fliser. Etter å feste platene, dekke skjøtene med mesh tape og et tynt lag med thinset. Skjær ut området der vannrør kjøre.

5 Hell betong pad. Plasser innsatsen i bakken rundt omkretsen av området for betong pad. Fjern skitt fra området inntil dybden er ca 8 inches dyp. Plasser en-av-fire-tommers plater rundt omkretsen for å holde formen av betongen. Hell grus ca 4 inches dyp. Bruk en spade eller en annen gjenstand til å trykke den ned til nivå.

6 Klargjør ferdigblandet betong i henhold til produsentens instruksjoner. Hell blandingen på toppen av grus og bruke sparkel for å jevne betongen. La den herde i noen timer.

7 Legg flis til bakveggen. Bland thinset i henhold til produsentens instruksjoner. Spre et lag med thinset opp veggen på huset ved hjelp av den flate kanten av sparkel. Det bør nå en høyde på 12 inches. Bruk tannsiden av sparkelen å glatte ut thinset. Trykk elv stein fliser til nedre hjørne av veggen og jobbe deg opp til toppen inntil veggen er ferdig. Ikke glem å kutte flisen ved siden av avløp pipe.

8 Legg inn et glass blokk grensen. Sett et lag med thinset rundt omkretsen av betong pad (det bør være tørr). Du kan forlate et gap for oppføringen måten hvis du ønsker. Plasser glass blokker i hjørnene av puten inn i thinset. Legg thinset til sidene av hver blokk og plassere dem ved siden av hverandre, slik at de holder seg. Fortsett å legge glassblokker inntil base er fullført. La dem tørke.

9 Lå gulvet. Påfør thinset over toppen av betongfundament, som starter i et hjørne. Trykk lett på river rock torget i thinset. Lå elv stein fliser til gulvet er helt dekket. La flisen satt for fire til seks timer.

10 Bland fugemasse i henhold til instruksjonene på posen. Påfør fugemasse på gulvet med en dupp, noe som gjør at det blir mellom alle steinene. Bruk en svamp til å tørke vekk overflødig fugemasse.

11 Legg inn dusjhode og maskinvare til rørleggerarbeid i samsvar med ditt valg av dusj inventar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com