Backyard Landscaping for Kids

June 1

Backyard Landscaping for Kids


Barn elsker å spille utenfor. Huseiere kan skape familievennlige bakgård landskap som oppmuntrer sine barn til å nyte friluftsliv og frisk luft, i stedet for TV og dataspill inne i huset.

fordeler

Barne orientert landskaps gir barn et kjærkomment pusterom fra vanvidd av normalt liv. Ifølge en studie i Boston Globe, barn er mer fokusert og mindre sannsynlighet for å ha atferdsproblemer hvis de får jevnlig eksponering til trær og dyr. Opprette bakgård landskaps for barn oppmuntrer til en forbindelse med naturen.

betraktninger

Et barns syn på den ideelle bakgården landskapet kommer til å være annerledes enn en voksen. Ifølge Vicki L. Stoecklin, M.Ed, kan en voksen nyte en ryddig, veldefinert og uklanderlig manicured verftet. Et barn, men nyter naturens følelse av mystikk og undring. I stedet for en ryddig rad med vanskelige Knock Out roser, velger en liten skog av solsikker, eller pol Bønner vokst rundt teepeelike strukturer.

typer

Din bakgård landskap kan inkludere blomster og grønnsakshager samt lekeplasser. Barn bør oppfordres til å samhandle med landskapet. Vurdere en sandkasse. Yngre barn kan nyte bare å ha et sted å grave - skjeer kan gjøre gode grave verktøy for små hender. Eldre barn kan nyte å ha en liten hage plass av sine egne. Involver barnet i planprosessen med vekt på kreativitet og glede.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com