Closet Design Regler

April 8

Enten du utformer et skap fra bunnen av eller rett og slett å omorganisere en, kan noen grunnleggende skap design regler hjelpe deg å gjøre skapet funksjonelle, attraktive og enkle å bruke. De samme skap design strategier gjelder for små og store garderobeskap og kan også brukes for frakk skap eller skap som holder leker eller håndverk forsyninger. Smart skap layout og planlegging kan gjøre mest mulig ut av lagringsplass og gir deg mulighet til å skape det du trenger med budsjettet du har.

små skap

En rekkevidde-in closet bør være minst 24 inches dyp, men ikke mer enn 28 tommer. Arbeid vertikalt for å få mest mulig ut av plassen. Bruk to hengende stenger for å gi plass til å henge skjorter, jakker, bukser og skjørt. Hvis du utformer et skap for et barn, kan dette hengende plass være helt tilstrekkelig; imidlertid tillate et lite område for lengre plagg i en voksen skapet.

Bruk all den plassen i skapet, inkludert gulvflater og plass over de hengende stenger, for cubbies og justerbare hyller. Hvis du har en svingende dør på liten rekkevidde-in closet, baksiden av døren er et ideelt sted for en hengende kurv, tie rack eller smykker arrangør.

Walk-in closet

Å gjøre mest mulig ut av plassen er ideell selv når du har god plass. En liten walk-in closet bør være minst seks-for-seks fot.

Ta med behagelig gang og snu plass, samt god belysning for en smart design strategi. Deep walk-in skap bør ha flere lys for å gi god fargevalg. Hjørne skap eller hyller enheter kan være nyttig.

En av de største trendene i skapet design er garderoben. En dresser øya, kan en benk og speil lage en walk-in closet et ideelt sted for dressing. Du kan selv ønsker å inkludere en forfengelighet område for sminke eller hår styling. Inkluderer tilgang til garderoben fra master bad og soverom. Med massevis av skuff plass, hyller og hengende plass, kan en garderobe frigjøre plass på soverommet.

organisere tips

En smart design kan gjøre skapet funksjonell og dine daglige rutiner mer effektiv. Målet ditt bør være å skape et skap som fungerer for dine behov, enten du trenger å lagre store mengder varme gensere, skreddersydde dresser eller tonnevis av tilbehør. Du kan finne det nyttig å lage spesifikke soner innenfor et stort skap. For noen mennesker, kan det bety gruppering helg antrekk sammen eller kvelden elementer i ett område. Men det kan også bety å holde alle dine tilbehør i ett område og hele vinteren antrekk i en annen.

Vurdere å installere kroker eller en liten stang til å henge neste dags antrekk eller til og med dager-of-the-uken cubbies å organisere klærne for uken. Legg klær hemmer og plass for rens til skapet design.

Smarte oppbevarings elementer i skapet kan inkludere stativer eller binger for å holde sko ryddig, hyller for vesker og stativer for bånd. Grunne skuffer fungerer godt for skjerf, strømper, sokker eller pocket firkanter, spesielt hvis du installerer skuffedelere. Hvis du har åpne hyller i skapet, kjøpe billig skillevegger eller kurver for store og vanskelige å fold elementer, for eksempel gensere.

En av de beste måtene å holde skapet i orden, enten den er stor eller liten, er merking. Ta deg tid til å merke kurver, hyller og skuffer. Du kan bruke en etikett maker eller rett og slett lage din egen fra klistremerke etiketter kjøpt fra kontoret levere store. Denne enkle steg kan redusere tiden du bruker på å lete etter de røde sko eller sist vinter hansker og bidra til at ting havne tilbake der de hører hjemme.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com