Hvordan bli kvitt flygende maur i huset

April 7

Hvordan bli kvitt flygende maur i huset


Flying maur kommer i mange varianter, inkludert snekker maur som kan prøve å hekke i ditt hjem og ufarlige svarte maur. Vingene på flygende maur er ofte forbigående, og insektene vil dø etter en dag eller to. Vanligvis er de flyr enten å finne en ny reir eller for å pare seg. Den beste måten å bli kvitt flygende maur i hjemmet ditt er å gjøre det lite appellerende for dem.

Bruksanvisning

1 Finn ut om du har flygende maur eller termitter. De ser like ut når de flyr rundt, men maur har en klemt midjen, bøyd antenner og komme ut i løpet av sommeren, mens termitter har ingen midje, rett antenner og komme ut i løpet av våren.

2 Fjern eventuelle steder fra rundt hjemmet som maur som å hekke i. Dette omfatter alle tre boards, brensel eller kasser.

3 Rengjør huset grundig for å fjerne eventuelle mat kilder for maur å mate på. Rengjør etasjer med en støvsuger og vasker noen harde overflater med en blanding av like deler vann og eddik. Tørk ned tellere, rengjøre retter og vask etter hver bruk og kast all mat-relaterte søppel. Hvis maurene har ingenting å spise, vil de ikke komme inn i ditt hjem.

4 Strø borsyre pulver langs området maurene gå inn på, det være seg et vindu eller dør. Hvis du har små barn eller dyr, holde dem vekk fra området før maurene er døde, som borsyre er en sterk gift.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com