Slik fjerner lukt med trekull

April 21

Slik fjerner lukt med trekull


Lukt i og rundt hjemmet kan gi ditt hjem og utendørs boareal en skitten føler selv når de ikke er. En travel hjem er utsatt for mange luktfremkallende stoffer. Sterk lukt, slik som sigarettrøyk og kjøkken lukter, kan somle lenge etter kilden til lukten er borte. Mens det er mange produkter og metoder for å fjerne lukt, kan du bruke kull og kull-basert utstyr for å fjerne lukt av naturlig absorbere dem.

Bruksanvisning

1 Fyll disponibel aluminiumsgryter med en tomme av pulverisert kull. Flere trekull Brikettene kan også brukes.

2 Fjern kjøkken lukt ved å plassere en pan i kjøleskapet og en på benkeplate. Sett et par panner i muggen kjellere eller bad og i nærheten stinky pet senger.

3 La pannene pulverisert kull på plass over natten, slik at de kan absorbere lukt. Kast dem neste dag.

4 Spread kull-basert kattesand i løpet av harde flater som lukter, som for eksempel terrasser, sement eller tre, fliser og sement gulv. La kattesand å sitte på stedet av lukt i 24 timer for å absorbere lukt. Fei opp kattesand med en kost og feiebrett deretter kaste den i søpla.

Hint

  • Plasser små boller av pulverisert kull i en stinkende skapet for å absorbere lukt forårsaket av sko eller stinky hemmer.
  • Fyll askebegere i bilen med kattesand for å absorbere lukt fra røyk eller mugg.
  • Unngå å få kattesand våt når det er deodorizing din overflate som kullet vil klumpe seg opp og la en grå, grøtaktig rot på overflaten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com