Tiger Lily Colors

April 15

Tiger Lily Colors


Lilium columbianum, vanligvis referert til som tiger lilje, er en underart av lilje blomst innfødt til vestlige områder av Nord-Amerika. Selv om arten tar sitt navn fra den oransje fargen med mørkere flekker, ligner fargevalget, men ikke mønsteret av en tiger, blomsten kommer også i andre farger som er varianter ved standard.

oransje

Lett fargen mest identifisert med tiger lilje arter, og en som blomsten heter, er oransje. De mørkere flekker, som mest typisk vises brun selv om til tider de har en mer brent oransje utseende, form på de indre endene av kronbladene og visne som bladet beveger seg bort fra stammen.

rød

Som sett på fargespekteret, er oransje en blanding av rødt og gult. Noen mørkere tiger liljer ta på seg en mer synlig rød farge enn de lettere oransje seg. Jo mørkere farge på blomsten skaper mindre av en kontrast.

Gul

Lettere tiger liljer ta på seg en mer gulaktig utseende. I disse mørke flekker på kronbladene, som har en litt lilla fargetone, kontrast kraftig med lys farge. Gule tiger liljer blir ofte referert til som citronella tiger liljer, eller Lilium tigrinum Citronella, med navnet refererer spesielt til farge og ikke selve anlegget slekten citronella.

Rosa

Opprinnelig en sjelden farge for tiger liljer, er en rosa farge vanligvis et tegn på at blomsten har blitt hybridisert med en annen art av blomsten. Til tross for sin hybrid natur, er den rosa tiger lilje like lett å reprodusere som andre tiger lilje farger, noe som har ført til en større tilgjengelighet av rosa tiger liljer.

Hvit

En annen utgangspunktet sjelden farge tiger lilje, har hvite blomster blitt mer utbredt gjennom selektiv avl. Selv om en hybrid, den hvite rekke tiger lilje deler alle de samme egenskapene til naturlig appelsinblomst, fra flekker til pollenbærere, inkludert en pålitelig blomstrende syklus og enkel administrasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com