Hvordan finne den riktige Ready Mix Concrete

February 27

For konkrete prosjekter, kan klare mix konkrete løsninger sikre at du har den forventede kvaliteten på betong, og forblanding sparer tid på arbeidsplassen. Det er fire grunnleggende typer betong: prefabrikerte, tilt-up, flytende fyll- og gjennomtrengelige. Bestemme riktig ferdig mix konkret løsning for ditt prosjekt vil tillate deg å gå videre til andre planleggingsstadiet og få prosjektet ferdig. Følgende vil hjelpe deg å avgjøre hvilken ferdig mix betong er riktig for deg.

Bruksanvisning

1 Finn ut om bruken av betong er en vanlig form eller prosjekt element, som prefabrikerte betong kan være den beste løsningen for enkelte deler av prosjektet, spesielt hvis mange av de samme elementene som trengs. Betongelementer støpes på en fabrikk, i motsetning til på stedet, og er klar til bruk.

2 Vurdere behovet for vertikal plassering av betongelementer. Hvis elementene i prosjektet vil bli plassert vertikalt, kan tilt-up konstruksjon være den beste metoden. Tilt-up betong er utformet for å ta en fast form tidlig i herdeprosessen, slik at det kan løftes på plass.

3 Bruk flytende fylle betong for horisontale områder som kan fylles med en mer flytende blanding og vil ha god tid til å kurere og stivne. Flow fylle betong bør brukes i slike områder, inkludert innkjørsler, fortau og stiftelser.

4 vurdere behovet for vann å strømme gjennom betongen når den har satt og herdet. Gjennomtrengelig betong gir mulighet for vannavrenning å strømme ned gjennom på grunn av sin noe porøse natur, lar vannet renne fra området mye raskere.

Hint

  • Når du bruker tilt-up betong, sørge for at du ikke gjør elementer som er for stor og tung for mannskapet å sette på plass. Hvis du gjør en stor del av prosjektet, kan du bli bedre med precast, så du må vente på tilt-up betong helle å kurere og stivne mye før du løfter hvis de er tunge elementer.
  • Unngå gjennomtrengelig betong i områder der det er mye nedbør og hyppige temperaturer under frysepunktet om vinteren, da disse forholdene kan føre gjennomtrengelig betong til å sprekke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com