Hvordan gjæringssnittet Bølge Rubber

May 17

Hvordan gjæringssnittet Bølge Rubber


Bølge gummi kommer i 3/4 tommers tykke fire-by-8-fots ark, akkurat som standard kryssfiner. Når du oppretter et hjørne med to paneler av korrugerte gummi, kan du enten overlapper endene til å lage en 90-graders sving, eller du kan gjæringssnittet kantene sammen. Gjæringsskjæring er et vanlig kutt i snekring, spesielt når du arbeider med vegg trim og kronen. Cutting gjøres vanligvis med en forbindelse gjæringssag men fordi korrugerte gummi er så stor, vil en håndholdt sirkelsag gjøre utslaget.

Bruksanvisning

1 Plasser korrugerte gummi opp ned på dine så hester slik at kanten av gummi som du ønsker å klippe henger over kanten av sagen hester med minst 4 inches. Baksiden av gummiark er flat og lettere å kutte enn den rullende, korrugerte flate av gummi.

2 Løsne låseskruen for sirkelsag bord. Tabellen er flatt metallstykke som glir langs skjæreflaten for å hjelpe deg å holde kutt rett og glatt. Låseskruen holder bordet i en flat posisjon, når løsnet, du kan dreie bordet på sin guide til å sette sagen i en vinkel.

3 Sett den sirkulære sager tabellen i den grad at du ønsker å gjøre din gjæringssnittet. Oftest er dette 45 grader som når to 45 graders kutt møtes, vil de lage en perfekt 90-graders vinkel.

4 Skru håndskruen til å låse igjen tabellen sager i graden av ditt valg.

5 Hold sagen godt fast og kutte korrugerte gummi som trengs slik at bordet ditt sirkelsag å ligge flatt på skjæreflaten mens håndtaket og bladet på sagen er drei for gjæringssnittet.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker elektroverktøy og så på som de kan forårsake alvorlig legemsbeskadigelse.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com