Feilsøking en Vel Vannpumpe

May 24

Motor

Det er mange ting som kan gå galt med en godt pumpe, og motoren som driver det er en av de viktigste spørsmålene. Hvis motoren ikke er i gang, må du kontrollere at den er slått på, og at det ikke er noen løse ledninger. Hvis ledningene er løs, slå av strømmen før du strammer. Sjekk strømbryteren for å se om det løst og sjekk sikringer for å se om en utbrent. Det kan også bety at bryteren som starter motoren er brutt. En reparatør må bli kalt til å erstatte det med mindre det er noen praktisk som vet om kabling. Det kan også være et problem med trykkbryteren blir skitne. Hvis motoren fungerer, men er varm eller ikke vil holde på, sjekk først bryter eller sikringer. Hvis ingen problem blir funnet, kan du ringe en reparatør.

Vann

Hvis problemet er at motoren fungerer, men ikke vann kommer opp, til utseendet se at primeren har vann i den. Hvis ikke, kan det hende at pumpen må re-grunning. Hvis priming er ikke problemet, sjekk tilkoblinger og rør for sprekker eller lekkasjer. Etter det, sjekk ventiler og rør for tresko. Ingen vann kan også bety at rørene er frosset. Tine dem sakte for ikke å skape sprekker og deretter sørge for at de er begravet under fryse linjen undergrunnen. Sist, sørg for at det er vann i brønnen opp til et punkt der pumpen trekker den opp.

Pump Cycle

Hvis pumpen fungerer, og bringer opp vann, er dette en god ting. Men hvis pumpen stadig går av og på i korte intervaller eller ikke slå av i det hele tatt, kan det bety at det er et problem. Det kan bety at trykkbryteren må justeres, at det er en tresko i impelleren eller munnstykket eller at trykkvanntanken er vann logget. Den tette kan bli tatt vare på ganske enkelt, men hvis det er bryteren eller vanntanken, så det er best å ringe en reparatør. Tanken blir vann logget betyr at det er en mangel på luft i tanken. Dette kan gjenkjennes ved at kondensasjons-linjen er på tanken. Hvis det er mer to tredjedeler av veien opp, så er det en mangel på luft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com