Hvordan bli kvitt flygende insekter på Potteplanter

May 24

Hvordan bli kvitt flygende insekter på Potteplanter


Selv om de er ofte oppfattes som en plage, insekter er en viktig del av naturens grand design. De ikke bare mate større dyr, men de kan også hjelpe pollinere blomster. Noen typer insekter selv bidra til å kontrollere andre arter av insekter. Til tross for fordelene insekter kan tilby, kan deres tilstedeværelse være mindre enn ønskelig når de flytter inn i hjemmet ditt og sette opp residens på en potteplante. For å bli kvitt dem, kan du bruke en kommersiell plantevernmiddel, eller du kan lage din egen plantevernmiddel hjemme for mindre penger - og unngå giftige kjemikalier.

Bruksanvisning

Method Man

1 Hell 1 liter vann i romtemperatur i en sprayflaske.

2 Legg 1/4 ts. flytende oppvaskmiddel. Sørg for å bruke vaskemiddel for vask, ikke typen for oppvaskmaskin.

3 Sett på lokket og virvle flasken å kombinere. Unngå tunge agitasjon for å holde bobler fra forming.

4 Spray potteplanter daglig for å drepe den flygende insekter. Hvis ønskelig, kan du bruke en dråpe eller to av essensielle oljer i blandingen for å slå tilbake bestemte insekter. For eksempel vil peppermynte avskrekke biller, fluer, mygg, mygg og møll.

metode to

5 Hell 1 liter vann i romtemperatur i en sprayflaske.

6 Legg 1/2 ss. av tre prosent hydrogenperoksyd.

7 Sett på lokket og rist å kombinere.

8 Spray blandingen direkte på potteplanter. Du kan gjenta programmet hver dag til annenhver dag.

metode Tre

9 Hell 1 ss. vin inn i et glass.

10 Dekk munningen av glasset med et papirhåndkle. Fest papirhåndkle med en gummistrikk. Bruk tuppen av en blyant å rote tre eller fire hull i papirhåndkle.

11 Sett glasset ved siden av potteplante. Insekter vil fly i glasset for å få vin, inn gjennom hullene du har gjort. De vil ikke være i stand til å finne veien ut.

12 Kast væsken og insekter daglig. Hvis insektene fortsatt er i live, kan du enten hell blandingen i en zip-top bag og kast dem, eller du kan dumpe glasset utenfor.

13 Refill glasset etter forkaste innholdet og dekk igjen med et papirhåndkle som har hull slått i den.

Hint

  • Hydrogenperoksid kan ha en blekende effekt. Vær forsiktig når du bruker denne spray for å unngå å få blandingen på klær eller møbler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com