Hvordan gjør Oriental Poppies Reprodusere?

March 15

Hvordan gjør Oriental Poppies Reprodusere?


The Oriental poppy har store, papery blomster i lyse fargetoner når slutten av våren og forsommeren, ifølge National Garde Association. Det er også en hardfør, holdbar plante som kan vokse så høyt som 6 fot. Orientalske valmuer reprodusere lett, med eller uten menneskelig inngripen.

vekstforhold

Orientalske valmuer er generelt lett å vokse. De gjør det bra i full sol og gjennomsnittlig hagejord, men trives når du endre jord med 2 til 4 inches av organisk kompost, som du grave i til en dybde på 12 til 15 inches. Planter er vanligvis ganske tørke-tolerant, men de dra nytte av vanning i varmt, tørt vær.

Naturlig middel for forplantning

Etter de orientalske valmue blomster, seedpods form. Hvis du ikke deadhead de brukte blomster, vil frøene modnes og naturlig falle til bakken, hvor de vil spire og vokse til nye planter hvis forholdene ligger til rette. Du kan også samle inn frø før de slippe og starte nye planter i potter innendørs flere uker før den endelige våren frost.

Formering med menneskelig hjelp

Du kan grave opp og dele eldre orientalske valmue planter etter at de blomstrer på høsten eller før de blomstrer tidlig på våren, ifølge National Garde Association og Poppies.ws. Skjær rootball i flere biter og deretter transplantere individuelle deler til planting hull 6 til 10 inches hverandre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com