Hvordan lage en PVC Green House

March 5

Hvordan lage en PVC Green House


Drivhus utvide vekstsesongen og gi kontrollert klima og grunnforhold for planter. Den type planter du ønsker å heve og deres Størrelsen avgjør størrelsen på drivhus. PVC rør er en lett konstruksjon valg som gjør sette opp drivhuset og demontering en stopper for utvidelse enkelt. Bruk en kube design, slik beregninger for utvidelse er enkle. Drapere en klar, heavy-duty poly presenning over PVC ramme for termisk beskyttelse uten mye regning.

Bruksanvisning

Monter Frame

1 Har 3/4-tommers PVC-rør kuttet på et hjem forbedring butikken, eller klippe lange biter til størrelse. Du trenger 105 fot av 3/4-tommers PVC-rør for 6- med 6-fots drivhus. Klipp 1 tommers PVC-rør i 3-tommers-lange biter, med mindre du bruker kjøpt snap klipp. Skjær bitene i to for å lage klipp. Fem fot av 1-tommers PVC-rør gjør 40 klipp.

2 Legg ut ramme bunn stykker. Sett en 6-fots stykke i hver ende, og to tre-fots stykker ned hver side. Koble tre-fots stykker med T beslag. Sett en 3-veis hjørne på hver ende av disse 6-fots seksjoner. Sett inn to 6-fots PVC stykker inn i hjørnebeslag i hver ende, noe som gjør en firkant.

3 Trykk på en 6-fots oppreist i hvert hjørne montering og T montering. Du har seks søyler. Sett en 4-veis kryss montering på midtstolpene på sidene. Sett 4-veis hjørnebeslag på de to tilbake søyler, og T-beslag på de fremre søyler. Den "stammer" av tees skal peke til drivhus rygg slutt.

4 Sett inn en 6-fots PVC delen inn i topp fire-veis hjørnebeslag på ryggstolpene. Ved hjelp av fire 3-fots seksjoner av PVC, bli toppen av sidene. Du har nå en boks åpen i den ene enden.

5 Sett en 45-graders albue på hver montering på drivhus topp skinnene. Presse en 42-tommers stykke rør i hver albue. Ved hjelp av en 4-veis hjørne, delta i sentrum to rørseksjoner. Ved hjelp av 3-veis hjørner, bli med foran og bak deler. Sett inn en 3-fots stykke PVC mellom hvert sett med ribber, skaper en ridgepole.

tarp Cover

6 Sentrer 20-fots presenning over ridgepole. Det bør være 6 inches på bakken på hver side av drivhuset. Rull den ekstra materiale under, og fest den hver 12 inches å sikre det.

7 Ta kantene av presenning sammen på baksiden slutten av drivhuset. Bruk presenning grommets å snøre sammen ryggen. Rull under ekstramateriale på bunnen, og klipp for å feste.

8 Brett ekstramaterialet ned på toppen. Fest med klipp langs toppen av taket rørene. Hvis grommet mellomrom gjør, snøre den til korsryggen. Avslutt trykke klipsene på hver 12 inches langs klima ender og tak linje skinner for å sikre presenning.

9. Fest bare den øvre materiale og en nedre side av fronten. Den andre klaff er din dør. La hele fronten usikret (unntatt for klipping toppen materialet langs Ridgeline) for enklere tilgang.

Hint

  • For fast installasjon, bruke PVC lim. For enkel demontering, trykker du passe alle seksjoner.
  • Elektroniske kilder for PVC møbler bygningen har et bredt utvalg av snap beslag, klemmer, og klemme grep som gjør sette PVC rammer sammen lett.
  • Knytte drivhus ramme til innsatsen vil bidra til å sikre den mot vinden.
  • Kutte PVC-rør med en vanlig håndsag kan la ujevne kanter som gjør det vanskelig å bruke presse beslag. Ved hjelp av en tre sag kan ødelegge bladet. Invester i en liten PVC sag.
  • Kabel PVC cutters bli svært varmt. Ikke berør kuttet PVC overflate eller kabelen umiddelbart etter et kutt.
  • Planter kan lide av lys mangel i veksthus orientert øst-vest. Orienter drivhus med den lange aksen nord-sør når det er mulig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com