Hvordan Fest selvklebende fliser på en vegg

February 20

Feste selvklebende fliser på en vegg er en rask prosess i forhold til de mer tradisjonelle morter og flis plassering. De selvklebende fliser er laget for å forenkle flislegging prosessen. De installeres med litt søl og kan holde fast til overflaten av en vegg. I likhet med de eldre metoder for flislegging, må overflaten av veggen fremstilles først, slik at den gir en jevn, lett teksturert overflate for den selvklebende bakside. Etter at preparatet er fullført, kan selve installasjonen av en gjennomsnittlig størrelse rom være ferdig i så lite som en helg tid.

Bruksanvisning

1 Kontroller overflaten av veggen for å sikre at det nivå ved hjelp av et vater. Hvis overflaten av veggen er ikke nivået så påføre et tynt lag med gips sammensatte til veggen ved hjelp av en sparkel, spre det sammensatte jevnt. Plasser sammensatte på en mud staffeli for enkel tilgang. Dersom veggen er nivået fortsette med preparatet.

2 Klargjør vegg for flis installasjon. For vegger som ligger i fuktighetsrike områder må du installere et lag med grønn bord til veggene for å lage en vannavvisende overflate for flisene. Grønn bord er en vannbestandig gips gjenkjennelig med den grønne farging av papir backing. Skru den grønne veggen inn i veggen stenderne ved hjelp av varmgalvanisert festene.

3 Fyll fugene mellom bordene med sparkelmasse og legg et lag glassfiber tape over leddene. Dekk hele overflaten av den grønne bord med et tynt lag med gips sammensatte, jevner det ut med sparkel. La sammensatte tørke før du fortsetter. For vegger ikke ligger i en fuktighets rikt miljø kan du installere fliser direkte på veggen overflate.

4 Rengjør veggen grundig og sand på overflaten av veggen lett med sandpapir for å fjerne eventuelt blank finish fra malingen, og for å tilveiebringe en grov tekstur for den selvklebende bakside.

5 Mål overflaten av veggen som skal flislagt for å bestemme om en delvis rad av flis vil være nødvendig. Hvis en delvis rad er nødvendig, plasseres delvis fliser ved foten av veggen, parallelt med rommets tak. Kutt flisen å passe bruke en flis kutter, og deretter fjerne støtte fra flis, plassere flis på vegg og trykke den på plass. Fortsett å plassere den første raden av flis, ved hjelp av to fliser avstandsstykker mellom hver flis kant for ensartethet og for å gi ekspansjonsfuger for flisene. Sjekk at raden er nivå ved hjelp av et vater og justere flisene som nødvendig.

6 Plasser påfølgende fliser rader, arbeider oppover fra foten av den flislagte overflaten til du kommer til ønsket høyde på flisen plasseringer, plassere en avsluttende rad med kanter flis, om ønskelig.

7 Fjern flisen avstandsstykker og fugemasse overflaten av fliser, jobber fugemasse i fugene mellom flisene med en fugemasse flyte.

8 Tørk bort overflødig fugemasse med en fuktig svamp, tar seg ikke å altfor våt fugemasse plasseres i flisefuger, eller du kan svekke leddene. Påfør en linje av drivning mellom flisene og eventuelle flater sannsynlig å bli våt, for eksempel vasker eller badekar. Tillat fuger for å tørke og feste seg i 24 timer.

9 Gå over flislagt overflaten med en ren, lofri klut, fjerne dis etterlatt av fugemasse. Påfør en fugemasse tetningsmasse til fugemasse ledd og la fugemasse tørke helt i henhold til produsentens instruksjoner før du bruker flislagt område.

Hint

  • Oppbevar fliser over natten i installasjonsstedet for å akklimatisere dem til rommet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com