Hvordan Grow Bedre Boy tomatplanter

February 21

Hvordan Grow Bedre Boy tomatplanter


Kresne tomat gartnere har mange varianter av tomater å velge mellom som de gjør sine hage planer i løpet av våren. Som du vurdere ulike typer tomater, fra tidlige hybrider til senere sesonger standard varianter, kan utvalget være overveldende. For en tomat variasjon som fortsetter å være en favoritt blant gartnere for sin pålitelig vekst og motstand mot sykdom, velge bedre gutt tomater. Når du vokser bedre gutt tomatplanter, har du en pålitelig utvalg som forfaller innen ca 70 dager etter planting.

Bruksanvisning

1 Klargjør en solrik voksende sted på våren etter den siste våren frost. Till jorden med hagen spade til en dybde på minst 6 inches. Tilsett 2 til 3 inches av kompost til toppen av jordsmonnet og dyrke å innlemme kompost og jord. Spre 1 lb av 8-32-16 eller 6-24-24 gjødsel i løpet av hver 100 kvadratfot med planting området og arbeide dette i godt med hage spade også. Glatt hagen overflate med rake til slutt forbereder den voksende plassering.

2 Dig hull for bedre gutt tomatplanter, mellomrom hvert hull ca 1,5 fot fra hverandre. Gjør hullene dypt nok til å plante tomatplanter 1 til 2 inches dypere enn de vokste i sine midlertidige beholdere.

3 Fjern de bedre gutter fra sine midlertidige beholdere og plassere dem i forberedt hullene. Bland 2 ss. fra 15-30-15 eller 10-52-17 gjødsel med en liter vann i bøtta. Hell forsiktig en kopp av denne gjødsel løsning i hvert hull rundt de bedre gutt røttene å gjødsle dem. Fyll jord rundt røttene og tamp jorda godt ned med hendene.

4 Plasser en tomat bur rundt hver plante for å støtte tomatplanter som de vokser. Vanne jorda sjenerøst å mette det umiddelbart etter at du er ferdig med å plante de bedre gutter.

5 Gi vann for tomatplanter hvis mindre enn 1 til 2 inches av regnet faller i løpet av en 1-ukers periode. Som du vann, suge jorda dypt og grundig stedet for å gi lys og overfladiske vanning. Påfør 1 til 2 inches av strimlet mulch rundt tomatplanter å bevare fuktigheten i jordsmonnet.

6 Gjødsle de bedre gutt plantene to ganger i løpet av vekstsesongen med 10-10-10 gjødsel - første gang da de første tomatene er omtrent en tredjedel av modne størrelse og andre gang ca to uker etter at du høste de første tomatene. Påfør 5 lbs. av granulert gjødsel over 100 fot av tomat rad, strø gjødsel over jorda ca 5 inches bort fra plantene. Arbeid gjødsel i jorden med hånden rake og vanne jorda sjenerøst å hjelpe gjødsel suge inn i røttene.

7 Harvests bedre gutt tomater når de er fullt rød og fast ved å plukke tomater fra vinstokker med hendene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com