Hvordan få en Stain Av Plast

May 5

Hvordan få en Stain Av Plast


Slitesterk og vanligvis billig, vil plast vare i mange år. Dessverre, vil mange vanlige husholdningsartikler og gjenstander forlate plast farget. Røde sauser, kaffe og blekk er bare noen få elementer som vil forlate plast ser snusket. All-purpose rengjøringsmidler gjør lite for å kvitte seg med tilsynelatende permanent flekk. Men før du kaster plast i søppelbøtta, prøve å fjerne flekker med noen rimelige produkter mange huseiere holde på hånden.

Bruksanvisning

1 Fyll en vask med varmt vann og tilsett 1/2 kopp natron. Rør vann og natron med en skje til det hvite pulveret oppløses.

2 Plasser plast i det varme vannet. Skyv plast forsiktig ned i vannet til den er helt dekket. La plast suge i 20 til 30 minutter.

3 Scrub flekker med en nylon skrubber i flere sekunder. Skyll plast ren med vann, og tørk med et håndkle. Fortsett med resten av trinnene hvis flekker igjen på plast.

4 Hell 1/2 ts. kremen av tartar i en bolle. Legg 1 ts. av 3-prosent hydrogenperoksyd, og blande med en skje.

5 Fukt en svamp med blandingen. Skrubb farget plast kraftig i flere sekunder. Fortsett å legge blandingen til svampen og skrubbing før du har fjernet flekkene.

6 Vask plast i såpevann, skyll med rent vann og tørk med et håndkle.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com