Hvordan å gjøre en vanntårn for vaskemaskin

April 30

Hvordan å gjøre en vanntårn for vaskemaskin


Mange huseiere finne sine vaskerom har stygge avløps vedlegg for vaskemaskin. Mens en enkel slange knyttet til et avløp kan være opp til den lokale VVS-kode, kan en vaskemaskin standpipe låne en mye mer polert utseende til vaskerom. Installere en vaskemaskin standpipe er ikke en vanskelig oppgave, og kan lett gjennomføres over en helg med noen få verktøy og bare en grunnleggende forståelse av VVS.

Bruksanvisning

1 Klipp ut og fjerne en del av eksisterende avløpsrør stor nok til å romme avfall Y-kopling. Mål avstanden mellom de to endene av Y-kobling og markere eksisterende avløpsrøret før skjæring. Bruk en baufil eller bajonettsag for å gjøre kutt som ren og rett som mulig.

2. Cement Y-kopling mellom de to ender av røret snitt. Bruk en liten mengde sandpapir for å fjerne eventuelle ujevnheter på endene av avløpsrøret. Påfør rikelig av PVC-sement til begge ender av avløpsrøret, og begge hunn ende av Y-kopling, som angitt ved PVC-sement instruksjoner. Monter kopling mellom de to endene av kuttet avløpsrør slik at den løse enden peker ut fra veggen. Sett ovenfra, bør koplingen se ut som en Y, og bli orientert som det ville være hvis det var legging flatt på gulvet. Cement Coupler på plass og la den herdes.

3 Fest PVC 90-graders vinkel til den gjenværende løse enden av Y-kopling. Tørr passer albuen for å sikre at den passer ordentlig. Orientere albue, slik at det er rettet nedover. Når du er sikker på det vil passe skikkelig, sement den på plass som du gjorde Y-kopling. Tillate sementen å herde.

4 Fest pipe til bunnen av din nedadvendte 90-graders albue. Standrøret bør passe slik at dens felle festes til albuen og standrøret peker rett opp, som går parallelt med studs i veggen. Sement standrøret til albuen og tillate sementen å herde.

5 Fest toppen av standrøret til veggen eller en stud ved hjelp av et rør stropp. Skru den ene enden av røret stroppen til stud eller veggen ved siden av standpipe, vikle røret stroppen rundt standrøret, og skru den andre enden inn i veggen slik at den holder standrøret på plass. Gi standrøret to eller tre Wiggles å sørge for at den er sikret.

6 Fest vaskemaskinen slange til baksiden av vaskemaskinen, og mate noen inches av den på den nye standpipe. Standpipe slanger bare sitte på plass inne i stigerøret, og er ikke klemmes eller sikret. Test kjøre vaskemaskinen og se etter lekkasjer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com