Slik installerer en tredelt Badekar

March 13

Når du er remodeling badet, kan du oppleve at du trenger et nytt badekar for å fullføre utseendet. En tre-delt badekar kan være den mest aktuelle alternativet for dine behov. Mens installere en av disse pakkene er en gjør-det-selv-jobb, må du ha litt hjelp og nok tid til å fullføre jobben skikkelig. En feil montert badekar kan forårsake problemer ned linjen.

Bruksanvisning

1 Klargjør veggene ved lett sliping flis vegger og fjerne inventar. Fjern eventuelle fuktig eller våt gips eller løse eller skadde fliser. Erstatt med grønn gips, finish og maling med latex primer.

2 Bruk vater for å bestemme en vertikal referanselinje som går opp fra utsiden hjørnene av badekar. Merk den med en blyant.

3 Dry passe hvert hjørne stykke. Juster det til å passe med trimming av overflødig eller sliper kantene. Bitene blir holdt på plass av en strimmel klebebånd påført av produsenten og ved klebemiddel påført under installasjonen.

4 Bruk en dråpe lim ca 1 tomme over tapen; også kjøre ekstra perler over baksiden av panelene og på enhver liten del, som parabolen såpe.

5 Fjern backing fra tapen og sette det første hjørnet panel, ved å sette den ene siden i posisjon og legge press mens du flytter over panelet til den andre siden. Kjør hendene over panelet fast for å sikre tilslutning til veggen.

6 Skjær hull med en drill for inventar før montering av endefeltet. Mål steder to ganger og mark. Bruk en spade litt å skjære hull for inventar. Når hullene er kuttet, påfør lim på baksiden, fjerne backing fra tapen og trykk på plass. Sett panelet over kranen åpningen først, feste bunnen og jobbe seg opp.

7 Bruk mugg motstandsdyktig caulk på alle sømmer og hvor som helst karet møter panelene. Caulk rundt toppen av paneler hvor enhet møter med vegger. Tørk av overflødig med et håndkle.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com