Hvordan lage Bakgrunn Ut av papirposer

March 30

En hånd revet brun papirpose veggen skaper en spennende utseende som har en tendens til å se ut som slitte skinn. De organiske kvaliteter og tilfeldigheten av tårene gjøre veggen ser ut som et enkelt stykke. Ved å legge bretter og fuktighet, er det papirpose forvandlet til en stofflighet nøytral. En nøytral tekstur, vegg behandling eller farge er en behandling typen som fungerer som en nøytral base og kombinerer godt med et bredt utvalg av fargerikt tilbehør. Denne veggen behandling er miljøvennlig og billig, og det ferdige utseendet kan være ganske elegant.

Bruksanvisning

En etikett en søppelpose rett og en revet. Riv brune papirposer. Legg merke til om din brikke har noen rette kanter. Krølle papiret til en ball. Toss stykker der alle sidene er revet i revet søppelpose og seksjoner med rette kanter inn i rett søppelpose. Ved krøller papirposen du lage tilfeldige bretter som legger til tekstur kvaliteten på det ferdige veggen.

2 Masker tilstøtende vegger og gulv ved hjelp av plastfolie og malerens tape.

3 Påfør tapetlim på veggen ved hjelp av et bakgrunnsbilde pensel (disse er veldig stiv og bred). Uncrumple papirpose og trykk det inn lim på veggen. Bruk en bakgrunns roller for å sørge for at papiret er godt presset til veggen. Påfør lim over en del av papir og en del av veggen og plassere din neste stykke over limt området. Kjevle den ut.

4 Plasser rettkantet stykker på kantene av tak, vegg og gulvlister. Du vil merke at lim vil få overalt, inkludert på rull. Ikke noe å bekymre seg for. Hva ville være feil med tradisjonell tapet bare legge til tekstur kvaliteten på dette finish. Lim ned og rulle ut alle kanter. La din ferdig veggen til tørk over natten.

5 Påfør en oljebasert polyuretan med en engangs 3-tommers pensel for å fullbyrde veggen. La dette tørke i 24 til 48 timer og male i et godt ventilert rom.

Hint

  • Bretter og tilfeldige tårer faktisk legge til læraktig utseende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com