DIY Møbler Refinishing Med en Blond Wood Finish

May 24

DIY Møbler Refinishing Med en Blond Wood Finish


Blond slutt var populære på bjørk eller lønnetre møbler fra 1950-tallet. Disse retro møblene er ganske collectible nå. Duncan Phyfe er en velkjent møbeldesigner som innarbeidet bruk av blonde flekker på sine tre. Folk selv skaffe møbler, enten antikke eller moderne, å Refinish og beis i "blonde" utseende. Blond tre finish gir et møbel som er i sin naturlige tilstand en rikere dybde og glans, men beholder en lys farge som er svært ønskelig for sin eleganse og dekorative sjarm.

Bruksanvisning

1 Ta et kjemisk stripping agent og stripe tremøbler. Møblene må være strippet for at det skal bli ferdig, med mindre tre er allerede i sin naturlige tilstand, og ikke malt eller lakkert.

2 Åpne opp alle vinduer for ventilasjon. Spre gamle aviser på gulvet, og plassere møbler på toppen av avisen. Spre aviser rundt møbler hvis bitene er for store til å bli transportert. Ta møbler utenfor, avhengig av været. Fjern skuffer fra møbler for å gjøre det lettere å transportere. Carry stoler utenfor og små bord først. Større stykker kan refinished i et godt ventilert inne hvis for tung eller stor til å flytte.

3 Ta på vernehansker, og en avtrekks maske, og anvende skillemiddel på overflaten av møbler med en pensel. Paint en liten del av gangen, og med en sparkel, skrape det øverste laget av møbler, fjerne noen gamle maling eller finer. Hvis veden er for porøs og delikat for en kjemisk stripping agent, bruke en elektrisk tre sander. Ta en pensel eller en ren klut og fjerne spon.

4 Kontroller overflaten av tabellen for uten hakk eller hårfine sprekker. Påfør tetningsmiddel eller trelim til uten hakk eller hårfine sprekker, og la tørke. Sand med 220-sandpapir for å glatte overflaten. Sørg for å sand veden delikat først, og bruke mer press når det trengs.

5 Fullfør tre med en gyllen eik farge finish. Bruk en gyllen eik farge flekken hvis det ikke er ferdig i den fargen. Hvis flekken ikke kommer ut i en blond farge, bland gul, hvit og umbra farge flekken sammen. Bland med en klar lakk i en plastmaling sprayflaske, på overflaten av møblene for å oppnå den blonde finish. Vent til dette tørke, og deretter strøk i klarlakk. Bruk to lag med klarlakk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com