Room Dekorering Colors

March 4

Room Dekorering Colors


Fargen på et rom representerer en rekke faktorer, inkludert humør, atmosfære, varme og dekorere muligheter, blant andre. Lyse farger åpne plasser opp og tiltrekke lys i store mengder, mens mørkere farger bringe varme og en følelse av velvære til et rom. Følelsen i rommet er diktert av sin hensikt. En familie rom skal føles innbydende og varm, men også lyst og åpent. Disse atmosfæriske konseptene er grunnlaget for rommet farge.

felles~~POS=TRUNC områder~~POS=HEADCOMP

Fellesområdene på hjemmet er de områder der familiemedlemmer samles og tilbringer mesteparten av sin tid. Disse områdene inkluderer stue, allrom og kjøkken. Disse plassene har en tendens til å være mindre formell, mer avslappet og varierer i størrelse, avhengig av huset. Disse rommene skal være malt i lyse farger med varme toner, for eksempel varme hvite og kremer. Disse maling valg vil tillate mellomrom for å føle seg større og lysere. De vil også dra nytte av alle de naturlig lys de er utsatt for. Familien kan samles i rommet og føler deg komfortabel når som helst på dagen, da lyset vil være rikelig. Den nøytrale fargevalg gjør også velge møbler enklere. Møblene skal utfylle fargen på veggen, men først og fremst bør det dekke behovene til familien for sitteplasser, spise, spille og se på TV.

Mellomledd Spaces

De fargevalg for disse plassene er mer fleksible og kan være mer uttrykksfulle, som de er litt mer privat enn fellesområder. Disse områdene omfatter spisestuen og studien eller biblioteket. Disse er som regel mindre og mer avsidesliggende områder. Spisestuen er vanligvis brukes til formelle anledninger og studiet brukes for familiebedriften og regnskap. Fargen valget for disse skal fremme varme og trivsel, som for eksempel varme, rike, mørke farger. Disse kan omfatte rødt, lilla og appelsiner. Varmen vil gjøre disse rommene komfortable og innbydende, men likevel mer formell og elegant.

soverom

Soverommene er spesifikke for den personen de tilhører. Hvis det er barn i familien, vil de ønsker å velge sin favoritt farge for soverommet deres. Deres rom vil tjene som ikke bare en soveplass, men også et sted å spille, lese og lære. De kan velge en outlandish farge som kanskje ikke passer til resten av huset, men det er akseptabelt, så det oppfordrer sin kreativitet. For gjestenes soverommet, på den annen side vil en nøytral, men innbydende farger som lys blå eller myk grå føle seg velkommen, og dekorere mulighetene er uendelige. Hvite møbler ville utfylle disse fargevalg også.

Portrom og Hallways

Disse plassene er avgjørende for flyten av hjemmet og hvordan det føles å gå gjennom områder. For eksempel, hvis portrom er malt i lyse rødt, inn i hjemmet kan føle skremmende og propaganderte hver gang. Disse plassene skal være malt i nøytrale toner. De kan males i forskjellige farger, men fargene selv må være lett, mykt eller varm for å unngå noen sterke effekter når traversering plass. En lett, varm grå kan fungere i enkelte områder, mens andre områder kan fungere bedre med en myk hvit med rikelig fotografier på veggene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com