Hvordan Fullfør en Attic isolasjon

February 23

Attic innvendige vegger og tak er vanligvis en i den samme, med vegger stiger i vinkel for å møtes på en topp. Isolasjons et loft taket er den samme generelle prosessen som isolasjons en rett vertikal vegg. En forskjell er at strimler av glassfiber isolasjon mellom stenderne er delvis hengende i stedet for bare å stå, så du trenger å gjøre mer hyppig stifting enn du ville gjort i en vanlig vertikal vegg isolasjon prosjektet.

Bruksanvisning

1 Mål en utsatt stud sammen loftet vegger, fra toppen på toppen til gulvet.

2. Legg ut en lengde av glassfiber isolasjon på gulvet, utrulling det inntil den er lengre enn høyden av veggen. Strekk ut målebåndet ved siden av den. Kutt isolasjonen på riktig måling på båndet, bruker ditt nivå som en rett kant for barberhøvel kniv.

3 Hold isolasjonsstykke opp inn i rommet mellom de to første knaster på toppen av loftet veggen, med papir-støttet side vendt utover.

4 Drive stifter gjennom sider av papiret backing og inn i veggen stenderne. Bruk stifter hver seks til åtte inches langs lengden av begge sider av stykket.

5 Gjenta prosessen hvert par av pigger på alle loftet vegger, dekker hver en helt. Bruk barberhøvel kniv til å kutte rundt noen stikkontakter eller andre hindringer. Veggen er nå klar for gips.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com