Kan en PVC Conduit brukes i en murvegg?

May 19

Kan en PVC Conduit brukes i en murvegg?


PVC rør er et utmerket valg for bruk inne i en murvegg. PVC er et stivt plastmateriale som vil vare i mange år, og kan bidra til å skyve tråden gjennom veggen mye enklere. I tillegg gir det tilstrekkelig isolasjon for å holde noen ledninger fra å komme i kontakt med murstein eller mørtel av veggen.

Tenk Surface Mounting

Før gjennomføre et prosjekt som vil kreve å kutte i en eksisterende murvegg, vurdere utenpåliggende din kanal. En utenpåliggende lengde på PVC rør kan lakkeres for å gli bedre. Videre er mange kommersielle kabelprodukter designet for å gli inn og ligner murstein mørtel.

ny Wall

Installere PVC rør i en ny murvegg er lettere enn å jobbe med eksisterende konstruksjon. Murstein kan skjæres eller bores før veggen er satt sammen for å gjøre installering av ledningen raskt og enkelt. Skjær kanaler i hver murstein med en vinkelsliper før det innmurt på plass.

Rimelig metode for en eksisterende vegg

Det billigste alternativet når du arbeider med en eksisterende murvegg er å bruke en vinkelsliper til å skjære en kanal forsiktig inn i baksiden av murstein. Denne metoden gjør det mulig å træ kanal gjennom kanalen slik at den er skjult. Vær forsiktig med å kutte murstein for dypt, og vær spesielt forsiktig når du skjærer horisontale kanaler, som du klipper biter av murstein som støtter vekten av veggen.

Mer kostbar metode for en eksisterende vegg

En dyrere alternativ til fri-late en kanal med en vinkelsliper, er å bruke en diamant vegg jeger. Murnotfreser ligne sirkelsager, men er utformet for å løpe langs overflaten av en vegg, å skjære en kanal for rør og elektriske kanal. Dette er typisk dyre deler av utstyret, så sjekk med din lokale maskin eller utstyr utleiefirmaer for å se om en kan leies for varigheten av prosjektet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com