Hvordan Grow kastanjetrærne i North Carolina

April 19

Kastanjer er verdsatt for sin ernæringsmessige fordeler og velsmakende smak, og mange hjem og grunneiere nyte den naturlige skjønnheten av kastanjetreet selv. Planting av nye trær kan tilføre verdi til en eiendom, dobbelt så hvis planter planer om høsting og salg av nøtter. Innbyggere i North Carolina kan vokse kastanjetrær fra frø som etter hvert vil modnes i voksen trær, så lenge de følger noen retningslinjer uten avvik.

Bruksanvisning

1 Velg en litt skrå område i hagen din eller eiendom som får rikelig med dagtid sollys med hoveddelen være morgenlyset, som er foretrukket, som søndag ettermiddag, kan det oppstå bark sprekker. Du vil ha en leire-fritt område med anstendig drenering for å fremme optimal vekst. Når du har valgt språk, plante på en klar dag i vinter, den viktigste sesongen for hull forberedelse.

2 Kontroller pH-nivået i jorda i det foreslåtte planting området; du leter etter minst en 7. Hvis ikke, legger kompost for å få nivået opp. Markere plasseringen av hullet for første frøet. Mål alt fra 10 til 200 meters avstand fra markøren og merk plasseringen av den andre frø hullet, så du trenger to trær for vellykket pollinering. Bruke en punkt-ende spade til å grave en to-fot bred, 2-fot dypt hull i den første plassering.

3 Fyll hullet omtrent halvveis med en blanding av torv mose og sand. Fyll hullet resten av veien med samme jord du gravde fra hullet, og bruke fingeren til å skyve en kastanje frø ned i jorda om 3 inches. Dekk med jord.

4 Skjær av toppen av en gallon størrelse mugge og skyv toppen over bålet. Skyv kannen ned i jorda et par inches. Gjenta fremgangsmåten for den andre tre hull og dekke hver med en ledning tre bur for beskyttelse. Med jevne mellomrom fjerne kannen og vann med ca ½ kopp vann hver tredje dag. Når sapling utvikler, kast mugger og mulch omkretsen rundt trærne.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com