Pryd Blomstrende trær for South Central Texas-området

April 12

South Central Texas er en svært varm hage region preget av tørre, tynne alkalisk jordsmonn. Velge landskapsplanter som dekorative blomstrende trær innfødte eller tilpasset til regionen er viktig å spare på landskapet vedlikeholdskostnader. Det er flere utestående ornamentale blomstrende trær tilgjengelig for South Central Texas som gir farge og kan overleve det harde klimaet.

Roughleaf Dogwood

Den løvfellende roughleaf Dogwood (Cornus drummondii) vokser i tørre kalkstein jord i South Central Texas, men virker best der jorda er fuktig og godt drenert. Den vokser til 16 fot høye i skyggefulle steder som for eksempel under et løvtre. Blomstene er hvite og mange i paraply-formet klynger. Den blomstrende perioden er lengre enn andre Dogwood varianter. De grove bladene blir lilla og rødt i høst. Det sprer seg ved frø og suckers og er i stand til å danne kratt i det naturlige habitat. Fugler er tiltrukket av de hvite bær produsert i høst.

Texas Mountain Laurel

The Texas fjellet laurbær (Sophora secundiflora) er hjemmehørende i Mellom-og Sør-Central Texas. Den har mørk grønn eviggrønne blader og en åpen vekst vane. Den vokser til 30 fot høye under optimale forhold og overlever i de tørre grunne kalkstein jord i regionen. Tidlig på våren, produserer Texas fjellet laurbær duftende lilla blomster som henger i klaser, etterfulgt av store frø pods.

meksikanske Buckeye

Den meksikanske buckeye (ungnadia speciosa) vokser til 30 fot høy med fot lange sammensatte blader. De rosa blomster dekker stilkene på våren før bladene vises. Blomstene blir fulgt av store frø pods som hver inneholder tre marmor-sized svart glinsende frø som er svært vanskelig. Den meksikanske buckeye er innfødt til South Central Texas og overlever den varme tørre somre. Bladene blir en lys gul i høst en gang kjølig vær kommer.

meksikanske Redbud

Den meksikanske redbud treet (Cercis canadensis var. Mexicana) er et lite løvtre til 25 fot. Det er relatert til den østlige redbud, men i motsetning til den østlige redbud det er tolerant av den lyse sol og tørre forhold i South Central Texas. Bladene er bølget og med en svak uklar overflate. Det er langsommere vekst enn andre Redbud arter, men vurderes som et godt valg for South Central Texas landskaper av Texas Forest Service.

Vitex

Den Vitex eller chastetree (kyskhetstre) er et raskt voksende shrubby tre til 15 fot høy. Det er tolerant av jord og klima i South Central Texas. Det enestående ansiktstrekk er de lilla blomsterakser som produseres i løpet av våren og sporadisk gjennom hele vekstsesongen. På grunn av sin multi-forgrening vane, må det beskjæres til en koffert for å vokse inn i et tre-lignende struktur. Deadheading eller fjerne brukt blomster, øker blomst produksjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com