Hvordan Kill Crabgrass med eddik

April 12

Hvordan Kill Crabgrass med eddik


Crabgrass er en av de siste tingene som huseiere ønsker å se i sine plener. Denne luke ikke bare er visuelt tiltalende, men det er også meget aggressiv og kan drepe omkringliggende gress og planter. Det er nok av kjemiske plantevernmidler på markedet som er direkte rettet mot å eliminere crabgrass, men det er et alternativ til de som kan være billigere. Du kan starte din crabgrass utryddelsesprosjekt akkurat nå hvis du har litt eddik og noen andre vanlige husholdningsartikler på hånden.

Bruksanvisning

1 Visp sammen 4 kopper eddik, 1/4 kopp salt og 2 ts av oppvaskmiddel i en stor bolle. Bland til alle ingrediensene er helt blandet.

2 Hell blandingen i en sprayflaske.

3 Finn din crabgrass og peke dysen til sprayflaske direkte på sin base.

4 Spray eddik blandingen så nær som mulig til den gress. Blandingen er et ikke-selektivt herbicid som vil drepe eventuelle vegetasjon det kommer i kontakt med, men et tett sprøyting vil hindre blandingen fra å spre seg for langt.

5 Vent i flere timer for bruning og visner å skje. Disse skiltene viser at crabgrass har blitt drept.

6 Fjern eventuell død crabgrass ved å trekke den fra bakken. Døde crabgrass kan kvele omkringliggende vegetasjon. Dens fjerning er viktig for helsen til plenen.

Hint

  • Spraying av eddik blandingen i løpet av dagtid vil maksimere effektiviteten.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com