Gjør det selv Betong Pier Foundation

April 9

I motsetning til faste fundamenter som er helt omsluttet under strukturen, brygge fundamenter består av et antall enkelt brygger eller kolonner på hvilke konstruksjonen i bygget; hele området under huset eller bygningen er åpen, med unntak av de forskjellige pirene. Pier stiftelser er billigere å bygge enn full fundamenter av blokk eller betong. Den gjennomsnittlige gjør-det-selv-hus kan installere egne brygge fundament i en til to dager, avhengig av størrelsen på prosjektet.

Verktøy og materialer

Du vil trenge en rekke ulike verktøy og materialer for å fullføre betong brygge fundament. De konkrete footings bør installeres ved hjelp av minst 3000 psi betong med fiber. Du trenger en konkret etterbehandling sparkel, en hammer, en to-fot og 4-fot hånd nivå, en mur sparkel, nylon streng, et hjul fat, en blanding hakke, en 5-gallon bøtte, 8-tommers betongblokker, type N mur mix, merking av maling og sand.

Layout og Hell footings

Layout len ​​og grave dem med en spade og plukke. De len bør være 24 inches bredt med 24 inches lang og 12 inches dyp. Finn alle fire hjørner hvor strukturen vil sette, markere hjørnene med orange merking maling, og trekke en nylontråd for å koble hjørnene. Mark de resterende fundamenter ca 8 fot fra hverandre langs strengen; bruke strengen å stille opp len. Bruk en byggmester nivå for å sikre at du har alle de footings gravd på samme dybde. Hell bryggen len og tillate dem å stille i 24 timer før du legger betongblokkene.

Installere Piers

Sett alle fire hjørnesteinene i brygga fundament først. Trekk en nylonstreng fra hver blokk hjørne og sørge for at de er firkantet og i tråd med hverandre. Bryggene vil være 16 inches lang med 16 inches bred og hva noensinne høyden du har bestemt du vil. Den gjennomsnittlige høyden er vanligvis 32 inches. Påfør din type N mørtel på fot, stable to blokker ved siden av hverandre, og deretter slå det neste kurset (sett av blokker) vinkelrett på forrige kurs, med de neste to blokkene også være ved siden av hverandre.

Sørg for å smør alle ledd med mørtel og sparkel, og kontrollere og sørge for at bryggen forblir lodd (nivå på en vertikal skala) som du går opp. Overvåke alle bryggene slik at de alle er fortsatt i tråd med hverandre; bruke trå som en referanse. Fortsett å fylle ut alle bryggene til stiftelsen er fullført.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com