Slik Dekorer med en hvit Couch

April 6

Slik Dekorer med en hvit Couch


En hvit sofa er en fantastisk nøytralt element som gir rikelig med innredning alternativer for rommet det ligger i. Kombiner hvit sofa med myke, nøytrale farger med varme undertoner og innslag av dristige farger for å skape en lys, luftig rom som er perfekt for å slappe av og sosialt samvær. Hold det minimal for en zen-stil, eller legge mange koselige tilbehør for å skape en elegant, landsted effekt.

Bruksanvisning

1 Male veggene med nøytrale farger med varme undertoner som myk grå, varm beige eller rik krem. Maling treverk og gulvlister med en hvit høyglans maling for å skape en ren, frisk følelse. Male taket hvitt.

2 Opprett en aksent vegg ved å bruke et bakgrunnsbilde i en varm, nøytral farge, med et mønster med myk, flytende former som et naturinspirert art nouveau design. En aksent vegg legger visuell interesse og tekstur, samt å skape et samlingspunkt.

3 Disguise en eksisterende teppe med gulv tepper i en nøytral farge. Alternativt legge tregulv. En lett-farget tre som furu vil legge til lys og luftig følelse av rommet, mens en mørkere, fyldigere farget tre som eik vil legge varme.

4 Lag en koselig hytte føler ved å kle vinduene med gardiner med en floral print. Hvit eller krem ​​gardiner med en rød og grønn floral print, for eksempel, vil legge til en fargeklatt i den nøytrale fargevalg. Alternativt henge en bambus blind for en enkel, men effektiv vinduet behandling, perfekt for en asiatisk-inspirert, zen-stil.

5 Kombiner tremøbler med bambus og flettet for en naturlig, litt rustikk preg. De forskjellige utførelser av de forskjellige materialer legge viktig tekstur til den nøytrale rom. For eksempel plassere en stor, rustikk salongbord foran den hvite sofaen; en flettet kurv å lagre magasiner til den ene siden av sofaen og en liten bambus bord for å vise et anlegg i hjørnet av rommet.

6 Utvikle en litt eklektisk preg på rommet ved å kombinere den hvite sofaen med ikke-samsvarende sitteplasser som en koselig, overstuffed brun skinnstol og en liten, nøytral farge sofaen med et naturinspirert mønster.

7 Pile puter og pledd på sofaer og stoler. Kombiner nøytrale farger allerede omtalt i rommet med lysere sprut av farge. Svak gult, støvete rosa, kobolt blå, disige greener og milde syriner alle bidra til å skape en lys, fjær tid vibe.

8 Scatter fluffy gulv tepper for å myke opp den harde tregulv. For en zen-stil, kan du bruke en naturlig fiber gulv teppe som sjøgress, sisal, hamp eller jute.

9 Avslutt rommet makeover med tilbehør. Elementer som kunstverk med landsted scener, dekorative porselen og fersk-snittblomster legge til koselig hytte følelse. For en zen-stil, velge elementer som en mini zen hage, orientalsk kunstverk og en asiatisk stil figur som Buddha.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com