Creative Nursery Room Ideas

May 16

Creative Nursery Room Ideas


Babyens barnehage må være en hyggelig plass for både deg og barnet ditt. Du vil tilbringe mye tid i barnerommet, endre, fôring og rocking babyen. Etter hvert som barnet vokser, vil han bruke mer tid på å spille i hans rom. Velg temaer som vil vokse gjennom ditt barns yngre år, slik at det passer ham som en baby og en pjokk uten å måtte gjøre mye redecorating.

moderne Safari

Opprett en moderne safari uten å skade veggene med spikerhull ved hjelp av flyttbare Veggdekor. Hvis veggene er hvite, kan du la dem hvite, eller du kan male i én farge som blå eller blek grønn. Lag to eller tre store jungelen dyr for veggene ut av dekorative kontakt papir eller selvklebende hylle papir. Se etter papir med spennende design, men i riktig farge for hvert dyr; for eksempel, en grå eller blå blomst skrive ut for en elefant og gul og brun polka-prikker for en giraff. På baksiden av papiret, spore dyr figurer. Skjær ut dyrene, skrelle kompet av og henge dem på veggen.

Slå et lysarmatur i midten av taket i en jungel Søn Paint en gul sirkel rundt ligaen og solens stråler som stråler ut fra sirkelen. Hvis du heller ikke male, skape den samme effekten med vanlig gul kontakt papir.

Lag din egen fargerike mobil å plassere over sengen (se Ressurser nedenfor). Kjøp en mobil ramme fra en hobbybutikk eller baby butikken. Knyt kunstige lyse fjærkledde fugler fra hver av armene med streng; fuglene kan bli funnet på blomsterbutikker eller i blomster delen av håndverket butikker.

Skjær en trestamme fra papp og male den mørk brun med høyglanset maling. Feste den til veggen med selvklebende strimler. Hang en mose fylt kurv av blomster - den typen som er laget for å sitte helt inntil veggen - på toppen av bagasjerommet. Fyll kurven med lange kunstige tropisk plante blader som drapere over sidene. Abbor en apekatt blant bladene.

Aquarium Toyscape

Bruk leker som den primære dekorere element for et akvarium tema i barnerommet ved å lage en undersjøisk scene med utstoppede dyr som hun kan leke med når hun blir eldre. Male veggene blå og bruke tan maling eller kontakt papir for å skape havbunnen rundt bunnen av veggene. Maling skjell og steiner langs tan delen for å fullføre utseendet. Sy rutene av krok-og-loop tape til sidene av leketøy fisk, blekkspruter og andre hav dwellers. Fest den andre delen av krok-og-loop tape til veggen med med tape. Plasser sjødyr i hele rommet for å skape en tredimensjonal havet effekt. Lekene kan enkelt fjernes og erstattes som ønsket.

Bruk en lysere blå maling eller kontakt papir for å lage små bobler nær hverandre utstoppede dyr munn og legge store bobler til taket i form av klare bobleformede lampen dekker i varierende størrelser. Plasser en tørket sjøstjerne eller plast fisk leketøy inni hver enkelt. Ikke plasser leker inne faktiske arbeids lysarmaturer.

Snu hele taket i en mobil for barnet ditt å nyte. Knytebånd rundt fargerik plast fisk og henge dem fra taket. Gruppe fisk sammen og henge hver "skole" av fisk på en annen avstand fra taket for å legge visuell interesse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com