Jeg bruker en oppreist vaskemaskin og tørketrommel og klærne mine Smell

March 21

Oppreist eller Frontload vaskemaskin og tørketrommel gi fordeler, som mindre vann og energi bruk. Hvis klærne kommer ut av dem lukter morsomt, vil du ikke bryr deg om disse fordelene til du løse problemet.

lukt

Hvis klærne lukter etter at du har kjørt dem gjennom en oppreist vaskemaskin og tørketrommel, kan de lukte muggen eller jordnær, som en kjeller full av mugg. De kunne også lukte stygg, som skitt og bakterier. Problemet er ikke med klærne; det er i din vaskemaskin og tørketrommel, i henhold til "Grønn Up Your opprydding."

årsaker

Både lukt oppstår problemer når du overbelaster oppreist vaskemaskin. Fordi det er laget for å bruke mindre vann, noen ganger er det ikke klarer å vaske bort all såpe og rusk igjen etter en vask. Mugg kan vokse på rusk igjen i vaskemaskinen. Andre ganger, bakterier lever av rusk. Når du kjører en ny last av vask, kan lukten av mugg eller bakterier få på klærne.

Solutions

Du kan forhindre at problemet med merkelige lukter klær ved hjelp av vaskemiddel beregnet for stående skiver og ikke vaske laster som er for store. Rengjør mugg i vaskemaskinen ved å fjerne all synlig vekst med en blanding av en kopp blekemiddel i en gallon av vann, i henhold til "Sopp og mugg." For å rense bort bakterier og mugg du ikke kan se, kjøre en tom last med veldig varmt vann og legge blekemiddel til det.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com