Hvordan Design en Castle Bed

March 7

Hvordan Design en Castle Bed


Noen barn ville gi sitt rike for et slott seng, men prefabrikerte og skreddersydde sengerammer kan bli dyrt. Med tre priser på vei oppover, kjøpe kryssfiner til å bygge et slott seng fra bunnen kan også bli dyrt. Kutt kostnader med nøye planlegging og litt oppfinnsomhet, ved å designe et slott seng som kan konstrueres med hovedsakelig berget forsyninger.

Bruksanvisning

1 Forskning slottet arkitektur og design stiler på det lokale biblioteket. Page gjennom barnas kataloger og leketøy magasiner for inspirasjon på hvordan andre designere har redesignet slottet arkitektoniske funksjoner for barn.

2 Skuring lokale loppemarkeder og sparsommelighet butikker for buede vindusrammer, utskåret tre medaljonger og billig, utskåret tre møbler som kan være strippet og kuttet ned til å bli brukt som dekorative utsmykninger på slottet seng.

3 Skisse fem til syv mulige bed design med blyant og tegnepapir, som omfatter berget, skåret tre fra loppemarkeder som dekorative elementer på design.

4 Kopimaskiner to eller tre favoritt bed design, noe som gjør flere kopier av hver design. Forbedre fotokopier med fargeblyanter, eksperimentere med ulike fargepaletter.

5 Velg den endelige utformingen og farge i den opprinnelige tegningen med den valgte fargepaletten.

6 Marker elementer på den endelige utformingen, for eksempel slott tårn, balkonger og trekke bro som kan bli omtalt som 3-D aksenter. For eksempel kan en buet vinduskarmen festes til underlaget kryssfiner slottet silhuett som slottet inngangen.

7 Mål madrass, boks våren og metall seng ramme som slottet hodegjerde og fotbrett skal festes.

8 Tegn målingene på millimeterpapir med blyant, ved hjelp av en skala fra 1 tomme per fot; dette funker å være fire firkanter per fot på millimeterpapir.

9 Tegn omrisset av den endelige slottdesign på millimeterpapir med samme 1 tomme per fot skala. Legg støtter til slottet utforming etter behov.

Hint

  • Enkle, slott-formet hodegjerde kan monteres til sengerammen med boltene og til veggen studs med treskruer.
  • Eliminere metallsengerammen og fjær ved å bygge en 3-D kryssfiner loft seng for å støtte madrassen alene.
  • 3-D loft seng rammer som støtter madrassen er komplekse møbler-byggeprosjekter som kan kollapse og forårsake skade uten riktig støtte infrastruktur. Sørg for å konsultere en profesjonell på den strukturelle soliditeten i design før bygging.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com