Slik fjerner Dry Eggehvite

March 9

Tørket eggehviter har vært forårsaket problemer hjemme og andre steder for så lenge folk har konsumert egg. En vellagret volum av United States Department of Agriculture "Farmers 'Bulletin" fra 1900 viet et kapittel til vanskelig egg hvite flekker, som, volumet forklart, er forårsaket av albumen i de hvite, som koagulerer når det tørker . Den tørkede egg hvitt er så sterk at du kan lage lim med det, men det betyr ikke at du ikke kan unglue denne matvaren fra de fleste av ditt hjem overflater.

Bruksanvisning

1 Svamp en generøs mengde kaldt vann på eggehvite flekker som er på overflater som innvendige eller utvendige vegger. Ikke bruk varmt vann; eggehviter er herdet videre av varme.

2 Tørk bort tørket egg med en myk nylon scrubber og fjerne sta rester eggehvite med en proteinbasert rengjøringsmiddel.

3 Fjern caked-on tørket eggehvite fra klær eller stoff overflater ved først forsiktig skrape bort noen tørket egg hvitt materiale mulig. Kombiner 2 kopper kaldt vann, 1/2 ts. flytende oppvaskmiddel og 1 ss. flytende ammoniakk i en bolle, og skaper en kul, såpevann.

4 Svamp av løsningen på den gjenværende tørkede eggehvite på dukoverflaten. Blot opp løsningen med en hvit vaskeklut inntil oppløsningen er hovedsakelig absorbert. Gjenta prosessen til du fjerne tørket eggehvite.

5 Vask alle vaskbart stoff farget med tørr eggehvite i en vaskemaskin med oksygen blekemiddel på et kjølig, aldri varm eller varm, setting. Sørg for at du har fullstendig skylt bort all ammoniakk rester hvis du prøvde den blandingen først.

Hint

  • Rengjør alltid dine droppet egg mens de er våt hvis mulig. Dekk droppet egg rotet med et lag med salt og la det hele til å sitte i ca 15 minutter. Da vil det være lettere å rengjøre.
  • Bruk aldri ammoniakk med klor. De resulterende røyk fra kombinasjonen er potensielt dødelig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com