Hvordan beregne elektrisk krets Masse

February 18

Hvordan beregne elektrisk krets Masse


Hver elektrisk krets har en belastningsgrense som er den maksimale belastning det kan håndtere en sikker måte uten overoppheting. Effektbrytere i en hovedkraft-panelet er utformet for å bidra til å hindre en krets fra overoppheting ved å begrense mengden av strøm som tillates å flyte gjennom den krets. Beregning av belastningen på en krets er en god indikator på hvorvidt en ny krets trenger å bli tilsatt, eller hvis noen apparater må flyttes til andre kretser.

Bruksanvisning

1 Finn krets som du ønsker å beregne kretsen belastning. Ta breaker størrelse og multiplisere det med merkespenningen. For eksempel, en 20 ampere sikring som opererer på 120 volt har en maksimal belastning på 2400 watt. The National Electric Code anbefaler at en krets ikke lastes mer enn 80 prosent av sin maksimale kapasitet.

2 Beregn anbefalte maksimum. Multipliser breaker maksimale kapasiteten med 80 prosent. Dette tilsvarer 2400 watt ganger 80 prosent eller 1920 watt.

3 Finn alle apparater og enheter som er koblet til denne kretsen. Sjekk hver enhet for hvor mange watt strøm den bruker. Skriv ned effekten på hver enhet. Hvis effekten ikke er gitt, multiplisere spenningen av enheten av hvor mye strøm den bruker til å få makt i watt.

4 Legg effekten av alle disse enhetene sammen for å få den totale belastningen på kretsen. Ta den totale belastningen og dele det med last anbefalt å få en prosentandel. For eksempel, hvis den totale belastning legge opp til 800 watt, og dette er en 20 amp krets, så belastningen bruk er 800 watt fordelt på 1920 watt som tilsvarer 0.416 eller 42 prosent. Dette betyr at denne kretsen er i drift ved 42 prosent av sin anbefalte maksimale belastning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com