Hvordan å hvitvaske Over Bright Paint

February 17

Hvordan å hvitvaske Over Bright Paint


Når veggene i hjemmet ditt har lys maling, er det vanligvis vanskelig å dekke maling med en ny maling farge. Før ommaling veggene, må du først å hvitvaske veggene. Når du hvitvaske vegger, er du priming veggene for å få den klar for nye og lysere maling farge. Den hvite primer dekker lyse maling, slik at du kan deretter bruke en ny maling farge uten den lyse maling kommer gjennom.

Bruksanvisning

1 Bruk malerens tape til tape av gulvlister, vinduskarmer, elektrisitet dekker og andre områder av rommet som du ønsker å beskytte mot å bli primet eller malt.

2 Ta av lokket på primer med en skrutrekker eller flat kniv verktøy.

3 Rør primer. Bruk malingen rørepinnen for omrøring av primeren i boksen.

4 Hell noen av primeren inn i malingen pannen.

5 Dypp pensel inn i primer. Bruk pensel til å bruke primer til hjørnene av veggene og langs kanten på toppen, der veggen møter taket, og langs bunnen der veggen møter baseboard. Bruke primer ut omtrent en tomme fra den kant av hver vegg, fordi dette er det området som malingen valsebørsten ikke vil være i stand til å nå.

6 Rull maling valse pensel i "bolle" av malingen pan. Vri roller i primeren slik at alle sider av valsen har et lag med primer på den.

7 Påfør primer på veggen. Bruke primer til veggen ved å rulle den malingsbørstevalsen opp og ned. Påfør primer og gjenta til veggene er hvitkalket og den gamle lyse maling farge er helt dekket.

8 La primeren tørke i henhold til instruksjonene på boksen. Tørketider kan variere avhengig av klimaet i regionen og temperaturen i hjemmet der du er maleri. Når primeren er tørr kan du forberede veggene for å bruke den nye lysere farge enn den opprinnelige lyse maling. Forberedelser kan inkludere å fylle hullene og bruke sandpapir for å jevne ut ujevnheter på veggene. Deretter kan du bruke den nye maling farge.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com