Hvordan Clean & Shine gamle tregulv

March 17

Hvordan Clean & Shine gamle tregulv


Mens tepper gir et mykt gulvbelegg som absorberer mange lyder og forhindrer ekko, mange huseiere fjerne tepper i eldre boliger til å oppdage gamle tregulv under. I slike tilfeller, mange huseiere håper å rengjøre og skinne de gamle tregulv og bringe dem tilbake til livet. Før rushing ut å kjøpe noen tregulv rengjøring produkt, men å forstå forskjellene mellom tregulv i moderne tid og de som plasseres i de fleste boliger bygget før 1970-tallet.

Bruksanvisning

1 Sweep hele tre gulvet med en nylon eller naturlig halm kost. Bruk små slag for å samle mer av skitt fast mellom tre planker og inne i sporene til tre. Samle fjernet støv og skitt i et feiebrett eller feie det ut en nærliggende dør. Feie gulvet flere ganger helt til du ikke lenger samle en haug av smuss å feie ut døren eller i feiebrett.

2 Vacuum gamle tregulvet å samle støv og skitt fanget i tre korn eller mellom plankene. Bruk en børste vakuum slange vedlegg for å forstyrre støv og skitt fanget i korn eller mellom planker ved børsting vedlegget over gulvet mens vakuum er på å samle rusk. Vakuum skitt og støv fanget rundt kantene av rommet og rundt hindringer - som oppvarming registre og radiatorventiler som stikker gjennom gulvet - med en smal eller spiss slange vedlegg.

3 Finn eventuelt farget områder av gulvet og bestemme kildene til flekken. Gni en våt bomullsdott over flekken og ser etter en farget rester på bomullspinne som kan indikere opprinnelsen av flekken hvis du ikke kan bestemme flekken kilde.

4 Unn de fargede områdene av gulvet med riktig rengjøringsmiddel for både flekken og gulvet. Velg rengjøringsprodukter til å behandle flekken uten å skade treverket.

5 Bland en oppløsning av tre såpe med vann i en bøtte. Fortynn tre såpe hensiktsmessig å bruke pakken retninger for mengden av vann som brukes. Wood såpe har en olje base som soaks inn i tre etasje for å hjelpe tre vannavstøtende og hindre treet fra cracking som det tørker ut.

6 Scrub veden såpe løsning i tregulvet ved hjelp av en håndholdt eller kost-håndtert kratt pensel. Flg korn av tre for å forebygge forstyrrelse av tre og forårsaker riper i treoverflaten.

7 La treverket gulvet tørke etter rengjøring før du fortsetter å skinne i gulvet. Tørking kan ta en hel dag, avhengig av luftfuktigheten inne i ditt hjem. Bruk en avfukter for å fremskynde tørketiden og forebygge vannskader.

8 Lag en blanding av like deler vegetabilsk olje og eddik; Hell blandingen i en sprayflaske. Spray løsningen over tregulvet og gni den inn med en lofri bomullsklut eller voks applikator verktøy. Buff gulvet - ett lite område om gangen - før det skinner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com