Natural Tile Rengjøring

May 31

Natural Tile Rengjøring


Ved hjelp av naturlige produkter for å rengjøre flis vil bidra til å hindre deg fra å bruke sterke, giftige kjemikalier i hjemmet. Sterke kjemikalier kan også skade overflaten av noen fliser som natursteinsfliser. Test alltid dine rengjøringsmetoder på flisen første til å sørge for at de ikke vil endre farge eller struktur på flisen.

Hvit eddik

Hvit eddik er et naturlig desinfeksjonsmiddel som er en fornybar ressurs, og er miljøvennlig. Du kan bruke hvit eddik for å fjerne såpe avskum og hardt vann fra keramiske fliser. For å bruke det, suge en klut i hvit eddik og gni den over de fargede området. Skyll flis med vann og tørk den helt. Ikke bruk hvit eddik til å fjerne flekker fra natursteinsfliser som marmor eller granitt. Syrer vil etse flisen.

Bakepulver

Baking soda er en naturlig desinfeksjonsmiddel som du kan bruke til å slipe bort flekker fra fliser. For å bruke det, bland en pasta av natron og vann. Påfør lim på flekken. La natron lim sitte på flekken i flere timer før skrubbing det av og skylle området.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen naturlig produkt du kan bruke til å fjerne flekker fra flis overflaten. Bruk ammoniakk for å fjerne syre flekker som sitron, eddik eller sure mat flekker. Å bruke den, bland ammoniakk med vann og bruke den til fliser og fugemasse overflaten. Skrubbe overflaten av flekker hvis de ikke umiddelbart liv. Vær oppmerksom på at selv om ammoniakk er naturlig, er det ikke giftfri.

vasking Soda

Vasking soda er en naturlig såpe som du kan bruke til å rengjøre fliser og fugemasse gulv. Å bruke den, strø vasking soda over flisen. Deretter tåke pulverisert vasking brus med klart vann. Skrubb fliser til flekker og skitt heis. Skyll området med rent vann og tørk den helt med en ren klut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com