Hvor å skjule stygge Flyter på Docks

April 27

Hvor å skjule stygge Flyter på Docks


Dokker ha flyter installert under dem for å hjelpe dem forbli på overflaten av vannet uavhengig av dybde. Imidlertid kan disse runde plast orbs bli tilsmusset under lengre perioder i vann som de bob under tre- eller stålkonstruksjoner som stikker ut i vannet. For å gjengi stygge flyter nesten usynlig under båten dock, installere materialer langs siden av kaien for å dekke og skjule dem.

Bruksanvisning

1 Mål kantene på båtplass å bestemme sin omkrets. Mål avstanden fra kanten av båten dock til overflaten av vannet. Dette bør være den samme på alle sider.

2 Cut og kjøp værbestandig, panelized terrassebord lik avstanden mellom kanten av dekket og vannoverflaten. Som disse paneler av terrassebord kommer i standardstørrelser, må de ofte bli kuttet med makt eller hånd sager til størrelsen nødvendig. Kjøp nok av dekket materialet til linje hele båten dock rundt sin omkrets.

3 Fest panelized terrassebord til sidene av båten dock langs kantene med en drill og stålskruer.

4 Installer en gummi støtfanger i rommet mellom den opprinnelige kanten av dock og kanten av sammensatte terrassebord paneler. Dette vil fylle plassen opprettet av de to panelene og eliminere en farlig og lite tiltrekkende skarp kant langs kanten av båten dock. Bruk en vanntett lim for å feste denne gummi støtfanger effektivt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com