Hvordan kan jeg stoppe noen fra å stjele Mine Potteplanter?

August 5

Hvordan kan jeg stoppe noen fra å stjele Mine Potteplanter?


Første gang en gartner må takle tyveri av en plante, kan det komme som en overraskelse. Planter er vanligvis ikke likestilles med samme verdi som andre husholdningsartikler. Dessverre, fordi en plante er begge veldig vakker og svært portabel, kan det bli et mål for tyveri. Gartnere som har opplevd flere plante tyverier kan enten gi opp hage helt eller iverksette tiltak for å avskrekke tyver.

Bruksanvisning

1 Oppreist en barriere rundt verftet. Barrieren kan bestå av et kjettinggjerde, en kant av busker, som f.eks buksbom, eller til og med en lavtvoksende urt som lavendel. Barrierer avskrekke tilfeldige tyver ved å gjøre sin entré mer åpenbart for observatører.

2 Hang tegn på at avskrekke folk fra å ta planter. En uformell tyv kan rasjonalisere at hennes oppførsel ikke er å stjele. Hvis hun ser et skilt som motsier denne holdningen, kan hun være mindre sannsynlighet for å delta i atferd.

3 Plant dine potteplanter i tunge containere. En tyv som ikke kan plukke opp en potteplante kan ikke ta den.

4 Installer video-overvåking utstyr i front yard, for eksempel et dyreliv kamera eller motion-utløst videokamera. Hvis en tyv mener at det er en sjanse for å bli tatt, er han mindre sannsynlighet for å delta i risikoatferd.

5 Installer utendørs belysning for å lyse opp utsiden av hjemmet ditt om natten. Dette hindrer ofte ikke bare plante tyver, men også hjemme inntrengere som ikke ville ønske å bli sett om natten.

6 Plasser veranda lys på en bevegelsesdetektor. Hvis noen nærmer hjemme om natten med den hensikt å stjele dine container planter, vil hennes tilstedeværelse føre til at lyset for å slå på og overtale henne.

Hint

  • Tegn som Vokt dere for hunden eller de som informerer potensielle tyver av video overvåkning vil også avskrekke tyver. Selv om du ikke faktisk har en hund eller videoovervåkning, noen potensielle tyver vil ikke ønske å påta seg risikoen innebar i å stjele dine planter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com