Hvorfor Appelsiner Split Åpne på treet?

October 14

Hvorfor Appelsiner Split Åpne på treet?


Den oransje (Citrus sinensis) er opprinnelig frukt av Asia, og er blant de mest populære fruktene i verden. Evergreen appelsintrær vokser opp til 25 fot høy. Kulturelle lidelser i appelsintrær føre til frukten splitting.

Forårsake

Appelsiner splitting på trær i en vanlig lidelse av navle appelsiner, og omtales som navle oransje splittet. Forstyrrelsen er ikke forårsaket av en patogen, men er et resultat av miljøfaktorer. Det er ingen kjemisk kontroll strategi for problemet.

symptomer

Navle appelsiner begynner å dele på trær mellom september og november, starter på navlen slutter. Sprekkene er enten grunne og korte eller bred og dyp, utsette frukt kjøttet innenfor. Frukt vanlig deler når huden eller bark ikke utvides så hurtig som vannet og sukker blir transportert til frukten. Frukten brister dermed åpent under press.

Ledelse

Vann og gjødsle trær regelmessig for å unngå svingninger i vekst miljø. Tids utgitt gjødsel er et bedre alternativ enn en stor gjødslings en eller to ganger i året. Selv delte appelsiner er spiselige, de er tilstrekkelig moden, og slipp tidlig fra treet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com