Hvordan fikse gips som er klippet for kort

October 16

Hvordan fikse gips som er klippet for kort


Cutting gips til feil lengde krever en umiddelbar løsning, og hvis det er gjort feil, risikerer du dårlig reparasjon jobb viser selv etter at du er ferdig med jobben. Gips tape kan avsløre reparasjon jobb, eller sprekker kan vises. Gjort riktig, fikse gips som er blitt kuttet for kort vil ikke vise i det hele tatt. Veggen vil se ut som om en sammenhengende plate dekker området.

Bruksanvisning

1 Skjær gips enda kortere, til en lengde --- eller høyde --- av 32 inches, ved hjelp av en snekker barberhøvel. Studs vanligvis måler 16 inches fra hverandre, slik at en 32-tommers delen vil spenne to pigger.

2 Skjær en andre seksjon lenge nok til å fylle de resterende gap, slik at avstanden tilsvarer en total delelig med 16. For eksempel, kommer mest Sheetrock i bredder på 48 inches med 96 inches, og piggene måle 16 inches hverandre. Så lenge andre panel jevnt deler av 16, vil det dekke gapet.

3 Nail panelet på plass, ved hjelp av en gips hammer og gips negler.

4 Påfør gjørme over spikerhodene, med en sparkel og gips gjørme.

5 Mask gjørma, ved hjelp av gips tape. Sørg for ikke å rynke eller rive båndet.

6. Påfør et andre lag av gjørme over båndet.

7 tillater slammet å tørke i 24 til 48 timer.

8 Sand tørket slam, ved hjelp av gips slipemaskin og sørge for å sand bare hardt nok til ujevn eller hevet flekker. Ikke prøv å sand dypt eller hardt, og prøver ikke å avsløre gips tape.

9 Patch noen feil eller sprekker som vises som et resultat av gjørma tørking, med en sparkel og gips gjørme.

10 La lappet gjørme for å tørke i 24 til 48 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com