Perennial blomster som vokser i Missouri

October 3

Perennial blomster som vokser i Missouri


Blant de mange planter som hører hjemme i Missouri er en rekke flerårige blomster. Mange av disse blomstene er enkle å vokse, slik at du kan bruke dem landskaps og blomsterhager over hele Show Me staten. De flerårige blomster i Missouri hagl fra et utvalg av plantefamilier, og hver har sin egen sett med særpreg.

Turtle

Turtle (Chelome glabra) er en Missouri staude som vokser over hele staten i frukt våt jord. Turtle har pigger av blomster som vokser på en erigert grønne stilk. Blomstene, som ifølge den Missouri Botanical Garden blomst fra august til oktober er hvite og rosa og tiltrekker sommerfugler. Blomsten er nyttig i skyggefulle skogshage og gjør det bra i våte områder som grenser myrer og tjern.

Spring Beauty

Våren skjønnhet (Claytonia virginica) vokser statewide og blomstrer i april over Missouri. Dette flerårig har en prangende blomst med fem hvitaktige rosa kronblad, bemerker Missouri planter. Våren skjønnhet vokser i glenner, åpne skogsområder, skråninger, prærien innstillinger og i dalene. Våren skjønnhet er 4 til 6 inches høy før blomstene dukker opp, noe som gjør det like høy som en fot før bladene faller i slutten av våren. Anlegget går deretter et stadium av dvalen. Knollene våren beauties utvikle seg fra er spiselige.

grønn Cabomba

Grønn Cabomba (Cabomba caroliniana) fungerer godt i vann hager og bør dyrkes i fullt solskinn. Den vokser for det meste i en håndfull av statens østlige fylker. Grønn Cabomba har fjærlett grønne blader og en hvit blomst. Dens blomstrer dukke opp over vannet, båret på korte stilker. Siden grønne Cabomba kan aggressivt spre seg, bør du bruke det bare i mindre vann hager, slik at det ikke slipper ut kultivering og bli invaderende. I en vill setting, gir grønt Cabomba ly og dekning for mange vannlevende skapninger.

Rue Anemone

Den rue anemone (Anemonella thalictroides) vokser i full og delvis skygge i Missouri skogen. Rue anemone er en tidlig Bloomer - sine hvite blomster vises i april og begynnelsen av mai. Dette flerårig vokser opp til 9 inches høy og har mørkegrønne blader med tre fliker. Det går sovende i begynnelsen av sommeren. Et fast innslag i lokale plante hager, kan rue anemone blomstre i skyggefulle deler av rock hager og wildflower hager. Det mangler noen alvorlige trusler insekt og få sykdommer påvirke det.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com