Slik installerer en glassfiber dusj

July 26

Glassfiber dusjvegger blir stadig mer populært for hvert år. Produsenter holde bedre utseende, kostnadene og fordelene ved å ha en glassfiber kabinett i motsetning til en tradisjonell glass. En av de beste fordeler, er at glassfiber er lettere å rengjøre, og en annen er at glassfiber er mer motstandsdyktig mot skade. De fleste av de nyere modellene av dusjvegger er også designet for å være så enkelt å installere, at selv en nybegynner gjør-det-yourselfer vil ikke ha noen problemer med å sette inn sitt eget dusjhjørne.

Bruksanvisning

1 Fjern det gamle dusjhjørne og inventar nøye, og helt.

2 Plasser den nye dusjen pan over den gamle for å være sikker på at størrelsen er den samme, og for å sikre at det vil være noen lekkasje eller drenering problemer. Hvis det passer ikke er kompatibel, vil du trenger for å få en annen størrelse panne.

3 Fjern de tidligere drainpipes og stykker og rydde opp eventuelle rester. Når det er gjort, sette dusjen pan på plass og mark på gulvet der de nye avløpsrør kommer til å bli installert. Etterpå fjerne dusjen pannen og deretter skjære hull og installere de nye avløpsrør og P-felle og kjøre linjen til hovedavløpet.

4 Fest dine varme og kalde inventar der spesifiserte, og plasser rørdeler å være inline med den nye dusjnisje. Dette kan kreve å skjære inn i de eksisterende kobberrør og inventar, svette lodding dem i det nye sted, etterfulgt av dusjhodet installasjonen.

5 Plasser dusjen pan på plass midlertidig mens ligaen knotter er installert for å teste avløp for lekkasjer. Dette må gjøres før du går videre. Isolasjon skal plasseres mellom de utsatte veggen stenderne for å minske lyden av vann treffer veggene i dusjen, og for å hindre fukt og varme fra rømmer fra dusjen.

6 Bland mørtelen nøyaktig i henhold til produsentens anvisninger. Følg instruksjonene som fulgte med den nye glassfiber dusjhjørne til å bruke mørtel for å forsegle sømmen der dusjen pan og avløp delta sammen.

7 Mål og kutte hull for dusj inventar og dusjhode i kabinettet. Fest kabinett paneler etter påføring panel lim rundt kantene på panelene og veggen stenderne på panelveggen. Begynn ved foten og feste dem på veggen beveger seg oppover. Grundig forsegle skjøtene mellom platene med silikon caulk.

8 Installer grønn gips eller vannfast sement bord til alle områdene ovenfor panelene. Det bør være en 1/8-tommers gap igjen mellom styret og stall vegger, som også bør være forseglet med caulk. Deretter kan du male veggene, eller installere fliser å dekke områdene.

9. Påfør silikon caulk langs side og base spor for døren, sømmen mellom gips og dusjkabinett, og mellom dusjnisje, baderomsgulv og veggen. Da vil du være i stand til å installere selve døren, med ingen bekymring for fremtidige lekkasjer.

Hint

  • Kontroller at du har slått av vannet til badekar eller dusj før du begynner denne project.Always følge instruksjonene som fulgte med noe utstyr, verktøy og produkter for hjem reparasjon eller ombygging.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com